Yetimler Kervanı Derneği Başkanı İhsan Çolak, zorlu kış şartlarında yetim ve ihtiyaç sahibi ailelerin daha fazla desteğe ihtiyaç duyduğunu belirterek, başta iş insanları olmak üzere tüm hayırseverlere yardım çağrısında bulundu. Yetimler Kervanı Derneği Ba
Yetimler Kervanı Derneği Başkanı İhsan Çolak, zorlu kış şartlarında yetim ve ihtiyaç sahibi ailelerin daha fazla desteğe ihtiyaç duyduğunu belirterek, başta iş insanları olmak üzere tüm hayırseverlere yardım çağrısında bulundu.
Yetimler Kervanı Derneği Başkanı İhsan Çolak, yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere yönelik desteklerin artırılması gerektiğini belirterek, hayırsever vatandaşlara çağrıda bulundu. Özellikle iş insanlarının katkısının büyük önem taşıdığına dikkat çeken Çolak, ihtiyaçların her geçen gün arttığını vurguladı.
Zorlu hava ve yaşam koşullarının aileleri daha da zorladığını ifade eden Çolak, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için buradayız. Şartlar ne olursa olsun onların ihtiyaçlarını dile getirmek ve bu sorumluluğu üstlenmek bizim görevimizdir” dedi.
Her evde okuyan çocukların bulunduğunu hatırlatan Çolak, çocukların başarılarının mutlaka desteklenmesi gerektiğini belirterek, “Çocuklarımızın kalbinde takdir edilme duygusu var. Kimisi çok güzel başarılar elde ediyor. Bizler de bu başarıları görmezden gelmeyelim. Takdir edilen, desteklenen çocuklarımız yarınlara daha güçlü hazırlanacaktır” ifadelerini kullandı.
Yetimler Kervanı’nın amacının yalnızca yardım dağıtmak olmadığını, aynı zamanda toplumsal sorumluluğu canlı tutmak olduğunu dile getiren Çolak, “Allah bizlere verdiği nimetlerin hesabını soracaktır. İmkânımız varken paylaşmadıysak bunun vebali büyüktür” diye konuştu.
Soğuk kış şartlarının aileler üzerindeki yükü artırdığını kaydeden Çolak, özellikle nakdi yardımların büyük önem taşıdığına dikkat çekti. İş insanlarına seslenen Çolak, “Şirket sahibi kardeşlerimizin ailelerimize destek olmalarını rica ediyorum. Bu aileler büyük zorluklar içinde yaşam mücadelesi veriyor” dedi.
Çolak, açıklamasını “İmkânlarımızı değerlendirelim, yetimlerimizi ve ihtiyaç sahiplerimizi yalnız bırakmayalım. Allah razı olsun” sözleriyle tamamladı.
MHA Malatya Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Meme kanseri genellikle kendi kendine meme muayenesi ya da doktor kontrolünde ele gelen şişliklerle kendini gösterebiliyor. Meme sağlığı söz konusu olduğunda pek çok kadın memede ele gelen her şişliğin “kanser” olabileceğini düşünüyor. Fakat memede ele ge
Adalet Bakanı Akın Gürlek, MTTB Siyaset Okulu’nda yaptığı konuşmada, Türkiye’nin vesayet zincirlerini kırdığını ve küresel siyasette oyun kurucu bir aktöre dönüştüğünü vurguladı. Yeni anayasanın bir zorunluluk olduğunu belirten Gürlek, "Güçlü olmayanın ad
Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), yurt genelinde etkili olması beklenen yağışlar nedeniyle 13 il için “sarı” kodlu uyarı yayımladı. MGM’nin son değerlendirmelerine göre Türkiye genelinde parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim olacak. Marmara, İç Ege, Akd
Türk Kızılay, 2026 yılı Kurban Bayramı kapsamında gerçekleştireceği vekâletle kurban kesim organizasyonunun detaylarını ve ücretlerini kamuoyuyla paylaştı. "Kurban Bereketini Yıl Boyu Yaşatalım" sloganıyla yürütülen kampanya kapsamında vekâlet bedelleri b
Adıyaman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü tarafından düzenlenen çalıştayda, raku fırını tasarımı ve pişirimi uygulamalı olarak gerçekleştirildi. Adıyaman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü tarafından “Raku Fırını Tas
Başka bir şehirde yaşamak, memleket gündeminden kopmayı gerektirmez. Düzenli yerel haber takibi, uzaklığı daha yönetilebilir hale getirir.
Kurumlar vergisi mükellefleri için 2025 hesap dönemine ait beyan ve ödeme maratonunda sona gelindi. Mükelleflerin, yasal yükümlülüklerini yerine getirmeleri için belirlenen süre yarın mesai bitimiyle birlikte doluyor. Beyannameler İçin Son Çağrı 2025 yıl
Adıyaman’da düzenlenen Kulüpler Arası Halk Oyunları Bölge Yarışması, 30 kulüp ve yaklaşık 600 sporcunun katılımıyla büyük bir coşku içinde tamamlandı. Adıyaman, Kulüpler Arası Halk Oyunları Bölge Yarışması’na ev sahipliği yaptı. Yeni Mahalle Kapalı Spor S
Çarpıp Kaçtılar, Polis Kısa Sürede Yakaladı
Malatya’da Genç Kız Çardakta Asılı Halde Bulundu
03Yeşilyurt’ta 21 Mayıs’ta “Linç Kültürü ve Psikolojisi” Çalıştayı Düzenlenecek
04Mercan Koleji’nde 19 Mayıs Coşkusu
05Malatya’da 19 Mayıs Coşkusu
06Malatya’da Huzur Uygulaması: 3 Bin 127 Kişi Sorgulandı
0719 Mayıs’ın 107. Yılı Arapgir’de Coşkuyla Kutlandı
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Göztepe A.ş.
Samsunspor A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
İkas Eyüpspor
Hesap.com Antalyaspor
Zecorner Kayseri̇spor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük