Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 07 Mayıs 2024 - 14:32 Yorum: 0

Yıldırım’da Hıdırellez coşkusu

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, baharın, umudun ve bereketin bayramı Hıdırellez’i, yüzlerce Yıldırımlıyla birlikte coşkuyla kutladı.Baharın müjdecisi olarak birçok farklı coğrafyada yüzyıllardır kutlanan Hıdırellez Bayramı, bu...

Yıldırım’da Hıdırellez coşkusu

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, baharın, umudun ve bereketin bayramı Hıdırellez’i, yüzlerce Yıldırımlıyla birlikte coşkuyla kutladı.
Baharın müjdecisi olarak birçok farklı coğrafyada yüzyıllardır kutlanan Hıdırellez Bayramı, bu yıl da tüm Türk coğrafyasında büyük bir coşkuyla karşılandı. Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ın katılımıyla Temenyeri Parkı’nda düzenlenen Hıdırellez Şenliğine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Programda vatandaşla sohbet edip, hâl hatır soran Başkan Yılmaz, “Kadim tarihimiz boyunca kültürel zenginliğini koruyarak günümüze aktaran hemşehrilerimiz, Hıdırellez Bayramını da barışın, dostluğun, kardeşliğin simgesi olarak kabul etmiş, sosyal faaliyetler ve gelenekler ekseninde yüzyıllardır kutlaya gelmiştir. Tüm hemşehrilerimizin geçmişiyle geleceği arasında önemli bir köprü görevini yerine getireceğine inandığımız, kültürümüzün ayrılmaz parçası haline gelmiş olan baharın habercisi, bereketin müjdecisi Hıdırellez Bayramını kutluyorum” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber