Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Alpaslan Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Şehitkâmil’in yeni yerleşim yerlerinden biri olan Alpaslan Mahallesi sakinlerinin sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Yılmaz, “Bu mahalleye çok...
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Alpaslan Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Şehitkâmil’in yeni yerleşim yerlerinden biri olan Alpaslan Mahallesi sakinlerinin sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Yılmaz, “Bu mahalleye çok değer verilmedi, es geçildi. Ama bu böyle devam etmeyecek. Alpaslan da hizmetten hak ettiği payı alacak” dedi.
Şehitkâmil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, halk buluşmalarına ara vermeden devam ediyor. 6 ay gibi kısa sürede Şehitkamil’in hemen hemen tüm mahallelerini ziyaret eden Yılmaz, önceki akşam Alpaslan Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Başkan Yılmaz, mahalle sakinlerinin taleplerini dinledi.
“Mahalleye değer verilmedi”
Mahallenin genel olarak eksiklerini bildiklerini söyleyen Yılmaz, Alpaslan Mahallesi’nin hizmetten gereken değeri alamadığını aktardı. Yılmaz, coşkulu kalabalığa teşekkür ederek başladığı konuşmasında “Bu saatte bizimle beraber olduğunu için hepinize teşekkür ederim. Şu bir gerçek ki Alpaslan Mahallesi’ne de değer verilmedi. Bu mahalle hizmetten es geçildi. Biz hepsinin farkındayız” ifadelerini kullandı.
“Alpaslan Mahallesi’ne kütüphane ve okuma salonu”
Bu düzenin böyle devam etmeyeceğini dile getiren Yılmaz, “Mahallemizin ne ihtiyacı varsa hepsi tek tek karşılanacak. Öncelikli olarak bir park yapacağız. Bu mahallenin çocuklarının bir küçük mini kütüphane ve okuma salonlarına ihtiyacı var. Evinde ders çalışmak için uygun ortamı olmayan çocuklarımız gelip, burada derslerine çalışsın istiyoruz. Gezici öğretmenlerimiz gelip öğrencilerimize yardımcı olacak” diye konuştu.
Mahalle sakinlerinin Suriyeli sığınmacı konusunda şikâyetlerini dinleyen Başkan Yılmaz, Şehitkâmil’de Suriyeliler’in kayıt dışı çalışmasına asla müsaade edilmeyeceğini belirtti.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
ABD Başkanı Donald Trump, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Rusya-Ukrayna arasında devam eden savaşla ilgili son gelişmeyi paylaştı. Trump, "Derhal geçerli olmak üzere, Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşta enerji ateşkesi ilan edilmiştir." dedi.
İşgal ordusu, ateşkes ve haziran ayında imzalanan çerçeve anlaşmasına rağmen Lübnan’ın güneyindeki bazı bölgelere hava ve topçu saldırıları düzenledi. Lübnan resmi haber ajansı NNA’ya göre Mansuri, Kefertebnit ve Mecdel Zun hedef alınan bölgeler arasında
Slovakya Başbakanı Robert Fico, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile ABD Başkanı Donald Trump’ın dizel yakıt tedariki konusunda vardığı anlaşmayı değerlendirdi. Anlaşma sonucunda ABD’nin daha ucuz dizel yakıta, Rusya’nın ise ek bütçe gelirine kavuşacağ
Avrupa Birliği Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Kaja Kallas, yaptığı açıklamada, “AB ülkelerinin dışişleri bakanları, pazartesi günü çatışmanın başlangıcından bu yana Rusya’yı hedef alan en büyük yaptırım paketini onaylamayı planlıyo
Batman'ın Meydan Mahallesi'nde, Hasankeyf Sokak eski adıyla Şemsiyeli Sokak olarak bilinen ve ticari hareketliliğin yaşandığı yürüyüş yolunda yapılan asfaltlama çalışması, bölge esnafının tepkisine yol açtı. Çalışmalar öncesinde kendilerine danışılmadığın
Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, gençleri hedef alan uyuşturucu suçlarıyla mücadele kapsamında Süleymanpaşa ilçesi Aydoğdu Mahallesi ile Çorlu ilçesi Hıdırağa Mahallesi’nde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Narkoti
Kabine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yarın Beştepe'de toplanacak. Toplantıda fon soruşturması ve tasfiye sürecine ilişkin gelişmelerin değerlendirilmesi öngörülüyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın başkanlığında yapılan Fon K
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Manisa’da meydana gelen ve vatandaşların hayatını kaybettiği kazaya ilişkin açıklama yaptı. Hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dileyen RTÜK, yaralılara da acil şifal
Antalya'da hafif ticari araç uçuruma devrildi: 2 ölü, 4 yaralı
Hindistan'da serbest bırakılan Hamam Böceği Partisi liderlerine "barışı ihlal etmeme" şartı
03Kabine'nin önceliği fon mağduriyetleri ve Terörsüz Türkiye süreci
04Fon tasfiye teklifi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda ele alınacak
05Ankara'da uyuşturucu operasyonları: 43 şüpheli tutuklandı
06Gazze'de aralarında bir çocuğun da bulunduğu 5 Filistinli daha şehit edildi
07TBMM'de bu hafta gündem Kızılay, yatırım fonları ve KVKK seçimi
Galatasaray A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Amed Sporti̇f Faali̇yetler
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Corendon Alanyaspor
Kocaeli̇spor
Arca Çorum Fk
Kasimpaşa A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
İstanbul Başakşehi̇r Fk
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Gençlerbi̇rli̇ği̇
Erzurumspor Fk
Tümosan Konyaspor
Samsunspor A.ş.
Göztepe A.ş.
Eyüpspor