Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, halkla iç içe olma vizyonunu sürdürüyor ve ilçe genelinde sabahın erken saatlerinde gerçekleştirdiği yoğun ziyaret programlarına gece saatlerine devam ediyor. Başkan Yılmaz, “Yapılması gereken şeyler...
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, halkla iç içe olma vizyonunu sürdürüyor ve ilçe genelinde sabahın erken saatlerinde gerçekleştirdiği yoğun ziyaret programlarına gece saatlerine devam ediyor. Başkan Yılmaz, “Yapılması gereken şeyleri yapmak için gece-gündüz uğraşıyorum. Yapacağız da. Biz, yapacağız. Bahanenin arkasına sığınmayacağız” dedi.
Güne sabahın erken saatlerinde, Şehitkamil ve Şahinbey Ziraat Odaları’na yaptığı ziyaretlerle başlayan Başkan Umut Yılmaz, bölgedeki çiftçilerin sorunlarını ve taleplerini yerinde dinledi. Başkan Yılmaz, tarımın ülkemiz için stratejik bir öneme sahip olduğunu vurgulayarak, çiftçilere verilen desteğin arttırılması gerektiğini söyledi. Başkan Yılmaz, daha sonra CHP Gaziantep Kadın ve Gençlik Kolları toplantılarına katıldı.
Şehitkamil’in dört bir yanındaki mahalleleri ziyaret eden Başkan Umut Yılmaz, vatandaşlarla birebir temas kurarak onların taleplerini dinliyor. Çıksorut bölgesinde hem mahalle sakinleri hem de kadınlarla yaptığı toplantılarda, bölgenin ihtiyaçlarını ve belediyeden beklentilerini dinledi.
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın bir diğer durağı ise Gaziantep Besnililer Derneği ve Kays Aşireti Gaziantep Ceysler Derneği oldu. Başkan Yılmaz, hemşehri derneklerine yaptığı ziyaretlerde, dernek üyeleriyle bir araya gelerek onların görüş ve önerilerini dinledi.
Fıstıklık ve onat Kutlar’da yoğun ilgi
Başkan Yılmaz, Fıstıklık ve Onat Kutlar Mahallesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerle, mahalle sakinleriyle birebir temas kurmaya devam etti. Bu buluşmalarda, mahalle sakinlerinin sorunları ve önerileri dinlendi, belediye hizmetlerine ilişkin görüşler alındı. Başkan Yılmaz, her iki mahallede de samimi ve sıcak bir atmosferde geçen toplantılarda, belediye olarak mahallelerin ihtiyaçlarını karşılamak için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı.
Fıstık mitingine davet
Başkan Yılmaz, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in Gaziantep’e yapacağı ziyareti hatırlatarak, “Cumartesi günü Genel Başkanımız Özgür Özel Gaziantep’e geliyor. İşçinin, kadının, emekçinin derdini anlatmak için, ev kiralarını konuşmak, itiraz etmek ve çözüm önerileri sunmak için saat 18.00’de meydanda olacağız. Lütfen, bizi yalnız bırakmayın. Sizden rica ediyorum, lütfen gelin.” diyerek halkı, İstasyon Meydanı’ndaki buluşmaya davet etti.
“Kimin hangi partili olduğuyla ilgilenmiyorum”
Tüm mahallelerde sorunların çözümü için gece-gündüz çalıştıklarını kaydeden Başkan Yılmaz, “Halkımız bize çok büyük destek verdi. Ziyaret ettiğimiz her adreste, farklı partili yurttaşlarımız var. Ben, ziyaret ettiğimiz noktalarda bize gösterdikleri ilgi ve destek için çok teşekkür ediyorum. Ben bir mahalleye giderken, kimin hangi partili olduğuyla ilgilenmiyorum. Bir mahalleye, o mahallede ne kadar oy aldığıma bakarak gitmiyorum. Ben, mahallelerimize ne yapabilirim derdindeyim. Her mahallemizin problemlerini biliyorum. Mahallelerimizde doğalgaz ile ilgili problemleri çözüme kavuşturuyoruz. Su problemi olan noktalar var, bu konuyla ilgili yetkimiz yok ama konuyla yakından ilgileniyoruz. Mahalle sakinlerimizin beklentisi, daha yaşanabilir bir mahallede yaşamak. İyi bir mahallede yaşamak her yurttaşımızın hakkı. Mesela mahallelerimize park yapmak zorundayım. Bunu vaat olarak veremem. Ben, çocuklarımıza futbol sahası, basketbol sahası yapmak zorundayım. Belediye başkanlığı çabuk geçer. 5 yıl sonra belki beni seçmezsiniz. Benim için önemli olan o döneme girdiğimde mahallelerimizden geçerken, mahalle sakinlerinin yüzüne bakacak yüzüm olsun. Dolayısıyla yapılması gereken şeyleri yapmak için gece-gündüz uğraşıyorum. Yapacağız da. Biz, yapacağız. Bahanenin arkasına sığınmayacağız” diye konuştu.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Adalet Bakanı Akın Gürlek, MTTB Siyaset Okulu’nda yaptığı konuşmada, Türkiye’nin vesayet zincirlerini kırdığını ve küresel siyasette oyun kurucu bir aktöre dönüştüğünü vurguladı. Yeni anayasanın bir zorunluluk olduğunu belirten Gürlek, "Güçlü olmayanın ad
Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), yurt genelinde etkili olması beklenen yağışlar nedeniyle 13 il için “sarı” kodlu uyarı yayımladı. MGM’nin son değerlendirmelerine göre Türkiye genelinde parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim olacak. Marmara, İç Ege, Akd
Türk Kızılay, 2026 yılı Kurban Bayramı kapsamında gerçekleştireceği vekâletle kurban kesim organizasyonunun detaylarını ve ücretlerini kamuoyuyla paylaştı. "Kurban Bereketini Yıl Boyu Yaşatalım" sloganıyla yürütülen kampanya kapsamında vekâlet bedelleri b
Adıyaman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü tarafından düzenlenen çalıştayda, raku fırını tasarımı ve pişirimi uygulamalı olarak gerçekleştirildi. Adıyaman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü tarafından “Raku Fırını Tas
Başka bir şehirde yaşamak, memleket gündeminden kopmayı gerektirmez. Düzenli yerel haber takibi, uzaklığı daha yönetilebilir hale getirir.
Kurumlar vergisi mükellefleri için 2025 hesap dönemine ait beyan ve ödeme maratonunda sona gelindi. Mükelleflerin, yasal yükümlülüklerini yerine getirmeleri için belirlenen süre yarın mesai bitimiyle birlikte doluyor. Beyannameler İçin Son Çağrı 2025 yıl
Adıyaman’da düzenlenen Kulüpler Arası Halk Oyunları Bölge Yarışması, 30 kulüp ve yaklaşık 600 sporcunun katılımıyla büyük bir coşku içinde tamamlandı. Adıyaman, Kulüpler Arası Halk Oyunları Bölge Yarışması’na ev sahipliği yaptı. Yeni Mahalle Kapalı Spor S
Malatya İş İnsanları Platformu Başkanı Ahmet Özköse, MTTB tarafından düzenlenen Siyaset Okulu programını gençlerin bilinçli ve sorumluluk sahibi bireyler olarak yetişmesi açısından kıymetli bulduklarını söyledi. Milli Türk Talebe Birliği tarafından düzen
(GÜNCELLENDİ) CHP Kurultayı Soruşturmasında 13 Gözaltı
Gazeteci Berkman Dulcan'ın Acı Günü
03İstanbul’da Dev Sahte Para Ve Altın Operasyonu
04MİT’ten Sınır Ötesinde Kritik Operasyon: Kırmızı Bültenle Aranan 10 DEAŞ’lı Yakalandı
05Yeşilyurt Belediyesi’nden Kurban Bayramı Öncesi Yoğun Denetim!
06Elazığ-Bingöl Sınırındaki Özlüce Barajı'nda 7 Yıl Sonra Bir İlk
07Battalgazi’de Kurban Kesim Yerleri Belirlendi
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Göztepe A.ş.
Samsunspor A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
İkas Eyüpspor
Hesap.com Antalyaspor
Zecorner Kayseri̇spor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük