Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, sabahın erken saatlerinde başladığı mesaisini, gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdürdü.Tüm gün boyunca Şehitkamil’in farklı noktalarına ziyaretler gerçekleştiren Başkan Umut Yılmaz, yerel so...
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, sabahın erken saatlerinde başladığı mesaisini, gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdürdü.
Tüm gün boyunca Şehitkamil’in farklı noktalarına ziyaretler gerçekleştiren Başkan Umut Yılmaz, yerel sorunlara çözüm üretmek için yoğun çaba harcadı. Başkan Yılmaz, sorunları yerinde dinledi ve çözüm önerileri geliştirdi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, Bursa Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Orhan Sarıbal, Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıya katılan Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, burada il başkanlığı yöneticileriyle istişarelerde bulundu.
Ayakkabıcılar Odası ziyareti
Toplantı sonrası ziyaretlerine hız kesmeden devam eden Başkan Umut Yılmaz’ın ilk durağı Gaziantep Ayakkabıcılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası oldu. Oda Başkanı Mehmet Emin İnce ile bir araya gelen Yılmaz, sektördeki son durum hakkında bilgi aldı ve ayakkabı üreticisi emekçilerin sorunlarını dinledi. Başkan Yılmaz, işçilerle birlikte çalışarak, ayakkabı üretti.
Eğitime destek
Eğitim alanında incelemelerde bulunmak üzere Mehmet Cevdet Urgan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Başkan Yılmaz, Şehitkamil Belediyesi tarafından okulda gerçekleştirilen temizlik çalışmalarını yerinde inceledi. Eğitimin toplumun temeli olduğunu belirten Yılmaz, öğrencilerin sağlıklı ve temiz bir ortamda eğitim görmesi için çalışmaların süreceğini vurguladı.
Başkan Yılmaz’ın bir sonraki durağı, Alevi Kültür Dernekleri Gaziantep Şubesi oldu. Burada dernek üyeleri ve yurttaşlarla buluşan Yılmaz, Alevi kültürünün zenginliğine vurgu yaparak, toplumsal birlik ve beraberlik mesajları verdi. “Gaziantep’te her kesimle iç içe olmaya, onların taleplerini dinlemeye ve birlikte çözüm yolları geliştirmeye devam edeceğiz,” diyen Yılmaz, Alevi toplumunun kültürel mirasını koruma ve yaşatma konusunda belediyenin desteğinin süreceğini kaydetti.
Tilkiler Köyü Dayanışma Derneği ziyareti
Günün ilerleyen saatlerinde Tilkiler Köyü Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden Başkan Yılmaz, dernek üyeleriyle sorunlarını ve gelecekteki projeleri değerlendirdi.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
Rusya Savunma Bakanlığı, Rus ordusunun Ukrayna ve Donbass'taki "özel askeri harekatı" kapsamında son 24 saatte yaşanan gelişmelere ilişkin bilgi verdi. Bakanlığın açıklamasına göre, Rus birlikleri Harkov bölgesinde kuşatma altında bulunan geniş alandaki 7
Diyarbakır'ın Eğil ilçesi ile yaklaşık 5 kırsal mahalle ve 6 mezrayı birbirinden ayran Dicle Barajından uzun bir süredir feribot seferleri farklı gerekçelerle iptal edilmiş durumda. İlçe sakinleri, söz konusu uygulamadan dolayı kırsaldaki insanların ilçey
Siirt’te iş arayan vatandaşların yanı sıra işletmelerin personel ihtiyacı da devam ediyor. Özellikle kafe, restoran ve benzeri hizmet sektörlerinde faaliyet gösteren işletmeler, ihtiyaç duydukları çalışanları bulmakta zaman zaman güçlük çekiyor. Kent merk
Çocukların ve gençlerin ekran karşısında geçirdiği sürenin her geçen gün artması, ekran bağımlılığının dikkat, saldırganlık, sosyalleşme, aile ilişkileri ve günlük yaşam üzerindeki etkilerini yeniden gündeme getiriyor. Ekran kullanımının çocukların geliş
Libya'daki siyasi çıkmazı aşmak için alternatif bir mekanizma olarak, Libya'nın doğusundan ve batısından dörder temsilciden oluşan "4+4" Komitesi, Birleşmiş Milletler Libya Destek Misyonu (UNSMIL) tarafından kurulmuştu. 30 Ağustos'ta komite, Trablus'ta Yü
UCM Başsavcı Yardımcısı Nazhat Shameem Khan, Netanyahu ve Gallant hakkındaki tutuklama kararlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Khan, CNN'e verdiği röportajda, savcılık makamının Netanyahu ve Gallant hakkındaki tutuklama kararlarını geri çekmek için her
Yerel medyaya göre, büyük bir tayfunun neden olduğu şiddetli yağmurlar Japonya'nın doğusundaki Kanto bölgesinde etkili oldu ve toprak kaymalarına yol açtı. Kyodo News'e göre, toprak kaymaları sonucu evlerinin yıkılmasıyla 70'li ve 80'li yaşlarında iki kad
İşgal altındaki Batı Şeria’nın Ramallah kentinin kuzeydoğusunda yer alan Silvad beldesine sabah saatlerinde baskın düzenleyen işgalciler, işgal rejimi askerlerinin koruması altında 3 Filistinliye ait onlarca hayvana el koydu. Baskın sırasında beldedeki ev
Malatya'da silahlı saldırı: 1 yaralı
Çocukların eğitim sürecinde güvenliğine yönelik iş birliği protokolü imzalandı
03Amasya'da yolcu otobüsü şarampole uçtu: 2'si ağır 24 yaralı
04Danimarka, ABD ve Grönland arasında imzalar atılıyor
05Deprem Enkazından Ekonomiye Yaklaşık 300 Milyon TL’lik Katkı
06Un, Su Ve Tuz Birleşiyor, Kış Lezzetleri Ortaya Çıkıyor
07Birleşmiş Milletler 81. Genel Kurulu bugün başlıyor
Amed Sporti̇f Faali̇yetler
Galatasaray A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Arca Çorum Fk
İstanbul Başakşehi̇r Fk
Gençlerbi̇rli̇ği̇
Erzurumspor Fk
Tümosan Konyaspor
Samsunspor A.ş.
Göztepe A.ş.
Eyüpspor