Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, gençlerin eğitime erişimini kolaylaştırmak ve yaşam şartlarını iyileştirmek adına önemli bir adım atmaya hazırlanıyor. Başkanı Yılmaz, yaptığı açıklamada gençlerin yanında olduklarını vurguladı ve eğ...
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, gençlerin eğitime erişimini kolaylaştırmak ve yaşam şartlarını iyileştirmek adına önemli bir adım atmaya hazırlanıyor. Başkanı Yılmaz, yaptığı açıklamada gençlerin yanında olduklarını vurguladı ve eğitime verilen desteğin önemine dikkat çekti.
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, gençlere ve ailelerine seslendiği konuşmasında, bugüne kadar belediye tarafından yapılmayan bir ilki gerçekleştirerek eğitime önemli bir katkı sağlayacaklarını açıkladı. Yılmaz, gençlerin barınma, gıda ve ulaşım gibi temel ihtiyaçlarında karşılaştıkları zorlukların farkında olduklarını belirterek, bu sıkıntılı süreçte gençleri yalnız bırakmayacaklarını dile getirdi.
“Gençlerimizi hayatlarına terk etmeyeceğiz”
Başkan Yılmaz, özellikle gençlerin barınma ve geçim konularında büyük zorluklar yaşadıklarının altını çizerek, “Kıymetli gençler, barınmakta zorlanıyorsunuz. Gıdada, ulaşımda, her şeyde zorlanıyorsunuz. Bunların farkındayız. Ama tam da bu zamanda sizlerin yanınızdayız. Sizleri, terk etmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.
“Hiçbir zümreyi Amerika’da okutmak gibi bir derdimiz yok”
Gençlere ve ailelerine hitap eden Yılmaz, belediye olarak amacının hiçbir zümreyi veya kişiyi yurt dışında pahalı eğitimlerle desteklemek olmadığını vurguladı. Yılmaz, “Kıymetli anneler, babalar, bizim derdimiz, hiçbir zümreyi, hiçbir kişiyi yüzbinlerce dolar harcayarak Amerika’da okutmak değil. Bizler, sizin çocuklarınıza eğitim anlamında sahip çıkmak istiyoruz” dedi.
“Eğitime yapılan katkı, yardımların en kıymetlisidir”
Başkan Yılmaz, eğitime verilen desteğin en değerli yardım olduğuna inandıklarını kaydederek, “Eğitime yapılan katkı, eğitime yapılan yardım, yardımların en kıymetlisidir. Biz, bunun farkındayız” şeklinde konuştu.
“Öğrenciye yapılan yardımın rengi olmaz, partisi olmaz”
Başkan Yılmaz, öğrencilere yapılan yardımın parti farkı gözetmeksizin her kesime eşit şekilde ulaşması gerektiğini savundu. Yılmaz, “Keşke şu videoda, sizler adına yaşamış olduğunuz sıkıntıları gönül rahatlığıyla söyleyebilseydim. Öğrenciye yapılan yardımın rengi olmaz, partisi olmaz” sözleriyle gençlerin siyaset üstü bir anlayışla desteklenmesi gerektiğini vurguladı.
“Mustafa Kemal, bu memleketi sizlere emanet etti”
Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere olan güvenine atıfta bulunan Başkan Yılmaz, gençlerin ülkeyi terk etmemeleri gerektiğini söyledi. Yılmaz, “Genç kardeşlerim, Mustafa Kemal, bu memleketi sizlere emanet etti. Lütfen, memleketinizi terk etmeyin. Biz, belediye olarak, Şehitkamil’deki gençlerin her zaman bir abileri olarak yanında olacağız. Mustafa Kemal rehberiniz, yolunuz açık olsun” diye konuştu.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
Gerçekleştirilen denetimlerde, aralarında 46 yılı aşkın hapis cezası bulunanların da yer aldığı 34 aranan şahıs yakalanırken çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirildi. Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından geniş kapsamlı bir asayiş ve güvenlik uyg
İran'ın Hürmüz Boğazı yakınlarındaki Keşm Adası'nda duyulan patlama seslerinin ardından ABD Başkanı Donald Trump'tan açıklama geldi. İran basını, adanın Suza bölgesine iki füzenin isabet ettiğini duyururken Trump, Amerikan güçlerinin İran'daki bir hava sa
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Liderler, Türkiye-ABD ikili ilişkileri ile bölgesel ve küresel gelişmeleri ele aldı. İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada
Polonya basınında yer alan haberlere göre, Krakov'un merkezindeki Ana Meydan'a aracıyla giren saldırgan araçtan çevredekilere ateş açtı. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edilirken, bir ambulans helikopter de bölgeye iniş yaptı. Malopolsk
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından nitelikli suçlardan aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, Eyyübiye ilçesinde hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahıs yakalandı. Eyyübiye İlçe Jandarma Komutanlığı
Paraguay'da senato, ülkede milyonlarca müşterinin hesaplarına erişememesine yol açan dijital kredi kuruluşu Ueno'nun çöküşünün ardından yaşanan siyasi krizde, Cumhurbaşkanı Santiago Pena'yı görevden aldı. İktidardaki Colorado Partisi'nin üst düzey isimler
ABD Başkanı Donald Trump, CBS News kanalına verdiği röportajda 3 Kasım'daki seçim sonuçlarını değerlendirdi. Röportajın "60 Minutes" programında yayımlanan bölümünde Trump'a kabinesindeki isimlerden herhangi birini görevden almayı planlayıp planlamadığı s
Yerel basındaki haberlere göre, ulusal eğitim sendikaları yaptıkları açıklamada hükümetle yürütülen müzakerelerden istenen sonucun çıkmaması üzerine 10 Kasım'da ülke genelinde genel grev çağrısı yaptı. Sendikalar, üniversite ve lise öğrencilerinin yanı sı
Nazım Hikmet’in Dizeleri Malatya’da Yankılandı: Yurdaer Okur’a Ayakta Alkış
Moldova Dışişleri Bakanı Popşoi: Romanya ile birleşme süreci fiilen başladı
03Ağrı'da emniyet ekipleri tarafından gerçekleştirilen uygulamada 34 kişi yakalandı
04Malatya’nın Yüksek Kesimleri Beyaza Büründü: Yeni Haftada Dondurucu Soğuk Uyarısı
05İran, Rusya ile 110 milyar metreküp kapasiteli doğal gaz hattı kurmayı planlıyor
06Malatya’da Doğanın Lezzeti Sofralarda: Meşe Mantarına Yoğun İlgi
07Kış erken geldi, kar ve fırtına kapıda... Meteoroloji'den kritik uyarı!
Yükleniyor...
00:00:00
Galatasaray A.ş.
Amed Sporti̇f Faali̇yetler
Trabzonspor A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Kocaeli̇spor
İstanbul Başakşehi̇r Fk
Fenerbahçe A.ş.
Arca Çorum Fk
Göztepe A.ş.
Erzurumspor Fk
Corendon Alanyaspor
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Gençlerbi̇rli̇ği̇
Tümosan Konyaspor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Samsunspor A.ş.
Eyüpspor