Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 05 Mayıs 2024 - 10:49 Yorum: 0

Yol verme tartışmasında yaşlı adam ile minibüs şoförü birbirine girdi: O anlar kamerada

Esenyurt’ta “yol verme” nedeniyle başlayan tartışmada minibüs şoförü ile yaşlı adam birbirine girdi. Çevredeki vatandaşların müdahalesiyle son bulan olay ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.Olay, geçtiğimiz Cuma günü Ese...

Yol verme tartışmasında yaşlı adam ile minibüs şoförü birbirine girdi: O anlar kamerada

Esenyurt’ta “yol verme” nedeniyle başlayan tartışmada minibüs şoförü ile yaşlı adam birbirine girdi. Çevredeki vatandaşların müdahalesiyle son bulan olay ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.
Olay, geçtiğimiz Cuma günü Esenyurt Selahaddin Eyyubi Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, sokakta park halinde olan minibüsün şoförü ile kapısının önündeki aracı ile hastaneye gitmek isteyen yaşlı bir adam arasında "yol verme" nedeniyle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen olayda minibüs şoförü ile yaşlı adam kavga etmeye başladı. Durumu gören vatandaşlar olaya müdahale ederken, yaşanan o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
Yaşanan kavgayı ayıran esnaf ise yaşanan olayı, "Kavga yol verme nedeniyle çıktı. Yaşlı adam hastaneye gidecekti, diğer sürücüden yol istedi, vermeyince de kavga çıktı. Birbirlerine saldırmaya çalıştılar ama biz esnaflar olarak hemen müdahale ettik ve tarafları ayırdık. Minibüs şoförünün yanağı kanıyordu, ne geldi yanağına bilmiyorum. Daha sonra tarafları sakinleştirdik" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber