Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 08 Mayıs 2024 - 14:00 Yorum: 0

Yola saçılan kaygan madde nedeniyle meydana gelen kazada anne ve çocuğu yaralandı

Ankara’da yola saçılan kaygan madde nedeniyle kontrolden çıkan motosikletten düşen anne ile çocuğu yaralandı. Kaza sonrasını cep telefonu ile kayda alan bir kişi ise duruma tepki göstererek yetkililerden yardım istedi.Kaza, Pursaklar i...

Yola saçılan kaygan madde nedeniyle meydana gelen kazada anne ve çocuğu yaralandı

Ankara’da yola saçılan kaygan madde nedeniyle kontrolden çıkan motosikletten düşen anne ile çocuğu yaralandı. Kaza sonrasını cep telefonu ile kayda alan bir kişi ise duruma tepki göstererek yetkililerden yardım istedi.
Kaza, Pursaklar ilçesi Ertuğrul Gazi Caddesi’nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, motosiklette çocuğu ile ilerleyen bir kadın, yoldaki kaygan madde sebebiyle aracının kontrolünü kaybetti. Motosikletten fırlayan anne ile çocuğu yolda metrelerce sürüklendi. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Hastaneye sevk edilen yaralı anne ile çocuğun genel sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili ise inceleme başlatıldı.
Kaza sonrası yaşananları cep telefonu ile kayda alan bir kişi ise olaya tepki göstererek, sorunun çözüme kavuşturulmasını talep etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber