Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
02:24 Trafikte makas atarak ilerledi, zincirleme kazaya sebep oldu: 1’i ağır 2 ya...02:06 Elazığ’da ambulans şarampole uçtu: 2 yaralı01:58 En düşük emekli aylığını 16 bin 881 TL’ye çıkaran teklif kabul edildi ve ya...01:35 Gaziantep’te 3 otomobilin karıştığı kazada ortalık savaş alanına döndü: 6 y...01:16 PSG, Real Madrid’i farklı geçti, final biletini aldı01:05 Fahrettin Altun: "7 yıl sürdürdüğüm İletişim Başkanlığı görevimden ayrılmış...00:55 Manisa’da tütün kaçakçılığına geçit yok00:43 Bakan Işıkhan: "25 farklı kanser türüne karşı uygulanan 5 ilaç SGK geri öde...00:41 Kırıkkale’de aranan 5 hükümlü jandarma operasyonuyla yakalandı00:38 Burhanettin Duran, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığına atandı00:32 Çocuk gürültüsü tartışmasında kan aktı: Bir kadın bıçaklandı00:26 Yangını gören traktörünü alıp alevlere müdahaleye gitti00:24 Şanlıurfa’da markette etrafa deodorant sıkan şahıs gözaltına alındı00:13 Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığına Burhanettin Duran atandı00:12 Beykoz’da dalga boyu yüksekliği sebebiyle denize girmek yasaklandı00:11 Husiler, Magic Seas yük gemisine saldırı anlarını paylaştı00:06 Bandırma’da farklı noktalarda çıkan yangınlar söndürüldü00:06 Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurulu Başkanlığına, Fahrettin Altun atand...00:06 Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığına, Dışişleri Bakanlığı Bakan Yardımcıs...23:54 Konya’da atılan havai fişek ağaçlık alanı yaktı
Kültür 16 Mayıs 2024 - 20:32 GÜNCELLEME: 16 Mayıs 2024 - 20:32 Yorum: 0

Yolda mahsur kalanlara kumanya dağıtımı yapıldı

Bingöl'ün Genç ilçesi ile Diyarbakır karayolunda kar nedeniyle mahsur kalan araç sürücülerine kumanya dağıtımı yapıldı.

Yolda mahsur kalanlara kumanya dağıtımı yapıldı

Bingöl'ün Genç ilçesi ile Diyarbakır karayolunda kar nedeniyle mahsur kalan araç sürücülerine kumanya dağıtımı yapıldı.

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğünün uyarısının ardından, bölge genelinde olduğu gibi Bingöl'de de kar yağışı etkisini sürdürüyor. Kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken, birçok yol da araç veya tır trafiğine geçici olarak kapatıldı. Yolu geçici olarak tır geçişlerine kapatılan Genç-Diyarbakır karayolunda araçlar mahsur kaldı. Sürücülerin mağduriyet yaşamaması için Bingöl İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ile Bingöl Türk Kızılay'ı Şubesi tarafından vatandaşlara kumanya dağıtımı yapıldı.

Ayrıca AFAD, vatandaşları yoğun kar yağışı, buzlanma, çığ gibi durumlara karşı uyardı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber