Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 15 Nisan 2022 - 16:03 Yorum: 0

Yoldan çıkıp takla atan otomobil kaldırımda 50 metre sürüklendi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atıp kaldırımda 50 metre sürüklenen araç sürücüsü, şans...

Yoldan çıkıp takla atan otomobil kaldırımda 50 metre sürüklendi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atıp kaldırımda 50 metre sürüklenen araç sürücüsü, şans eseri kazayı hafif yaralı olarak atlattı.

Kaza, Alanya-Antalya D-400 Karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Alanya'dan Antalya istikametine seyir halindeki G.Ş.'nin kullandığı 07 LPY 28 plakalı otomobil, Manavgat Çevreyolunda Sorgun Köprülü Kavşağını yaklaşık 100 metre geçtikten sonra sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, sol şeritten sağ şeride geçip kaldırıma çarparak takla attıktan sonra yaklaşık 50 metre kaldırımda sürüklendi ve şarampole indi.

Kazada yaralanan ve araçtan kendi imkânlarıyla çıkan sürücü G.Ş.'ye ilk müdahaleyi tesadüfen olay yerinden geçen sağlıkçı yaptı. Şengül, 112 Acil Sağlık ekibinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber