İzmir Süper Amatör Lig 1. Grup 20. hafta maçında lider Kınık Belediyespor, deplasmanda Yolspor’u 4-0 mağlup ederek şampiyonluk yolunda önemli bir adım attı.
Karşılaşmaya hızlı başlayan Kınık Belediyespor, 7. dakikada Bayram Ekrek’in golü ile 1-0 öne geçti. Bu golden sonra toparlanan Yolspor gol için yüklense de 30. dakikada ilk golün sahibi Bayram Ekrek’in golüne engel olamadı ve devreyi 2-0 Kınık Belediyespor önde tamamladı.
İlk yarıyı 2-0 önde kapatan Kınık Belediyespor, ikinci yarıda da etkili oyununu sürdürdü. 71 ve 84. dakikalarda Rüzgar Esen Bostan’ın attığı gollerle skoru 4-0’a taşıyan Kınık Belediyespor, maçtan galibiyetle ayrıldı. Bu sonuçla 49 puana ulaşan Kınık Belediyespor, liderliğini korurken en yakın takipçisine 8 puan fark attı.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.