Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 04 Temmuz 2023 - 12:29 Yorum: 0

İklim izcileri yaz okulu başladı

Tepebaşı Belediyesi tarafından 8-15 yaş arası çocuklara yönelik düzenlenen Tepebaşı İklim İzcileri Yaz Okulu başladı.Tepebaşı Belediyesi, kentte yaşayan çocuklar ve gençler için hem faydalı hem de keyifli aktiviteler düzenlemeyi sürdür...

İklim izcileri yaz okulu başladı

Tepebaşı Belediyesi tarafından 8-15 yaş arası çocuklara yönelik düzenlenen Tepebaşı İklim İzcileri Yaz Okulu başladı.
Tepebaşı Belediyesi, kentte yaşayan çocuklar ve gençler için hem faydalı hem de keyifli aktiviteler düzenlemeyi sürdürüyor. Tepebaşı İklim Sözcüleri Programı altında çocuklara doğa-çevre ve iklim değişikliği bilinci katmak, özgüven, sorumluluk duygusu, liderlik, takım çalışması gibi becerileri ve yetenekleri geliştirip güçlendirmek amacıyla gerçekleştirilen ‘İklim İzcileri’ programı çerçevesinde 8-15 yaş arası çocuklara yönelik düzenlenen Tepebaşı İklim İzcileri Yaz Okulu başladı.
Yaz dönemi boyunca çocukların dijital bağımlılıklarını azaltmaları, doğayla iç içe olmaları, çevre ve iklim bilinci kazanmaları, yaparak, yaşayarak öğrenmeleri, ekip bilinci ile hareket etmeyi öğrenmeleri, yeteneklerini keşfetmeleri ve geliştirmeleri amaçlanan İklim İzcileri Yaz Okulu’nun ilk gününde etkinliğe katılan 100 öğrenci birbiri ile tanışarak yaş gruplarına göre obalara ayrıldı.
Yaz dönemi boyunca devam edecek olan İklim İzcileri Yaz Okulu programı her Pazartesi Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı’nda gerçekleşecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber