Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 28 Mart 2019 - 17:43 Yorum: 0

Yöneticiler çalışanlarının isim ve fotoğraflarını aradı

Türk Telekom Samsun Bölge Müdürlüğü'ne bağlı illerin yöneticileri, 738'er adet fotoğraf ve ismin yazığı olduğu kağıtların arasından kendi personellerine...

Yöneticiler çalışanlarının isim ve fotoğraflarını aradı

Türk Telekom Samsun Bölge Müdürlüğü'ne bağlı illerin yöneticileri, 738'er adet fotoğraf ve ismin yazığı olduğu kağıtların arasından kendi personellerine ait olanları bulmaya çalıştıkları yarışmada adeta nefes nefese yarıştılar.

Amasya, Sinop, Samsun, Tokat, Ordu ve Çorum illerini kapsayan bölge müdürlüğünün değerlendirme toplantısına katılan yöneticiler, önlerine sürpriz şekilde konulan çalışanlarına ait karışık haldeki resim ve üzerinde isimlerin yazılı olduğu kağıtları eşleştirmeye çalışarak panoya astılar.

14 yöneticinin mücadele ettiği ve renkli anların yaşandığı etkinliği değerlendiren Türk Telekom Samsun Bölge Müdürü Baki Günay, "Bölge toplantımızda yöneticilerimize karışık olarak çalışanlarımızın isimlerini ve fotoğraflarını koyduk. Her yöneticiden sorumlu olduğu kişilerin fotoğraflarını ve isimlerini bulup eşleştirmesini istedik. Ortaya güzel bir ekip uyumu çıktı. Çünkü yöneticisi olduğun kişileri tanımak, onlara değer vermek rakamlardan önemlidir" ifadelerini kullandı.

Yöneticiler çalışanlarının isim ve fotoğraflarını aradı

Yöneticiler çalışanlarının isim ve fotoğraflarını aradı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber