Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 23 Mayıs 2024 - 08:09 Yorum: 0

Yöresel Ürün Satış Merkezi projesinde çalışmalar aralıksız devam ediyor

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Bayburt Kent Müzesi yerleşkesinde inşaat çalışmaları devam eden ’Yöresel Ürün Satış Merkezi’ çalışmalarını takip ederek, alanda incelemelerde bulundu.Vali Eldivan, Bayburt’ta yöresel ürünlerin tanıtımına...

Yöresel Ürün Satış Merkezi projesinde çalışmalar aralıksız devam ediyor

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Bayburt Kent Müzesi yerleşkesinde inşaat çalışmaları devam eden ’Yöresel Ürün Satış Merkezi’ çalışmalarını takip ederek, alanda incelemelerde bulundu.
Vali Eldivan, Bayburt’ta yöresel ürünlerin tanıtımına ve istihdama katkı sağlayacak ’Arasta Bayburt’ projesi dahilinde devam eden inşaat çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirtti. Alanda inceleme yapan Vali Eldivan, yöresel lezzetlerin ve ürünlerin burada satışa sunulacağını kaydederek, "Çalışmaların sürdüğü bu alanda Bayburt’umuzun lezzetli mutfağından örnekler, ehram dokuma alanı, güveç ve tandır imalat alanı, yöresel aktar, süt ve arı ürünleri satış alanı, hediyelik eşya satış alanı, kafe ve restoran gibi farklı bölümler yer alacak" açıklamalarında bulundu.
Bu projeyle Bayburt’un yöresel ürünlerinin korunması, tanıtılması ve ekonomik değerinin artırılmasının hedeflendiğini belirten Vali Eldivan, üretim ve satış alanlarının kullanımında kadın üreticilere ve kooperatiflere öncelik verilerek, kadınların istihdam edilmesi ve ekonomik güçlenmelerini destekleneceğini söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
deneme bonusu