Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 05 Temmuz 2023 - 12:17 Yorum: 0

3. Uluslararası Srebrenitsa Boşnak Soykırımı Anma Koşusu’nun basın toplantısı yapıldı

Srebrenitsa Soykırımı’nda hayatını kaybedenler anısına düzenlenecek olan 3. Uluslararası Srebrenitsa Boşnak Soykırımı Anma Koşusu’nun basın toplantısı yapıldı.Bu yıl 9 Temmuz Pazar günü gerçekleşecek ve Yeşilköy Balıkçılar Çarşısı’ndan...

3. Uluslararası Srebrenitsa Boşnak Soykırımı Anma Koşusu’nun basın toplantısı yapıldı

Srebrenitsa Soykırımı’nda hayatını kaybedenler anısına düzenlenecek olan 3. Uluslararası Srebrenitsa Boşnak Soykırımı Anma Koşusu’nun basın toplantısı yapıldı.
Bu yıl 9 Temmuz Pazar günü gerçekleşecek ve Yeşilköy Balıkçılar Çarşısı’ndan başlayacak olan 3. Uluslararası Srebrenitsa Boşnak Soykırımı Anma Koşusu’nun basın toplantısı yapıldı. Yeşilyurt Spor Kulübü’nde düzenlenen toplantıda Bosna Sancak Akademik Tarih ve Kültür Vakfı Başkanı Fuat Çimen, Rumeli Eğitim Vakfı Başkanı Ayla Erdim, Türkiye Bosna Sancak Derneği Başkanı Prof. Dr. Sedat Ziyade, Bakırköy Belediye Başkan Yardımcısı Cavit Ganiç, Bakırköy Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Aydın Güneşli ve Bakırköy Belediyesi Spor Müdürü Sait Babaoğlu hazır bulundu. Toplantıda açıklamalarda bulunan Bakırköy Belediye Başkan Yardımcısı Cavit Ganiç, Srebrenitsa Soykırımı’nın unutulmaması adına bu etkinliği yaptıklarını aktararak, "Koşunun asıl amacı da bunu genç nesle aktarmamız. Sporun birleştirici gücü sayesinde bunun her sene yüzyıllarda da hatırlanması konusunda yaptığımız bir etkinlik" şeklinde konuştu.
Türkiye Bosna Sancak Akademik Kültür ve Tarih Vakfı Başkanı Prof. Dr. Sedat Ziyade ise koşu hakkında teknik bilgiler verirken, koşunun amacının Srebrenitsa Soykırımı’nın hatırlanması olduğunu yineledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber