Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 25 Mart 2023 - 21:33 Yorum: 0

Yozgat’ta istinat duvarı çöktü, 11 araç hasar gördü

Yozgat'ta istinat duvarı park halindeki araçların üzerine çöktü, 11 araçta büyük hasar oluştu.

Yozgat’ta istinat duvarı çöktü, 11 araç hasar gördü

Yozgat'ta istinat duvarı park halindeki araçların üzerine çöktü, 11 araçta büyük hasar oluştu.

Çapanoğlu Mahallesi, Aynalı Körük Sokak'ta Ravza Apartmanı'nın istinat duvarı, iftar vakti park halindeki araçların üzerine çöktü. Olayda yaralanan olmazken, 11 araçta büyük çapta hasar meydana geldi.

Apartman sakinlerinden Hüseyin Yılmaz, "İftar saatinden 10 dakika eve geldim aracımı park ettim. Ezan okunmaya başlayınca büyük bir gürültü koptu. Deprem oluyor diye düşündüm. Araçlardan yoğun bir alarm sesi geldi. Balkondan baktığımda istinat duvarının çöktüğünü gördüm. İstinat duvarının yapımına kimin izin verdiğini kimin sorumlu olduğunu bilmiyorum. Allah'tan can kaybı yok olan malımıza oldu" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber