Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 26 Nisan 2024 - 23:10 Yorum: 0

Yüksekova İlçe Özel İdaresi köylerde biriken çöpler için seferber oldu

Hakkari İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği ve Yüksekova İlçe Özel İdare Müdürlüğü Şantiye Şefliği ekipleri, ilçenin bir çok köyünde çevre temizliği yaparken vatandaşlarda yardım etti.Kış ayları boyunca ilçenin yüksek kesimlerinde bulun...

Yüksekova İlçe Özel İdaresi köylerde biriken çöpler için seferber oldu

Hakkari İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği ve Yüksekova İlçe Özel İdare Müdürlüğü Şantiye Şefliği ekipleri, ilçenin bir çok köyünde çevre temizliği yaparken vatandaşlarda yardım etti.
Kış ayları boyunca ilçenin yüksek kesimlerinde bulunan köy ve üs bölge yollarında karla mücadele çalışmaları yaparken, baharın gelmemesiyle köylerde yol genişleme ile mıntıka temizliğine başladı. Bu çerçevede İlçe Özel İdaresi şantiye şefliği ekipleri kamışlı ve Doğanlı köylerinde çevre temizliğini yaptı.
Şantiye şefliğine bağlı 4 araç ve 8 personel ile köyde yaşayan gönüllü vatandaşların da katılımıyla yürütülen çalışmada, Kamışlı Köyü İlköğretim Okulu ve civarı Doğanlı köyü çevresinde atılan ve çevre kirliliğine sebep olan atıklar toplanarak, katı atık toplama alanına sevk edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber