Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 09 Mayıs 2024 - 19:16 Yorum: 0

Yüksekova’da renk cümbüşü

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde karla kaplı Cilo Dağı ile sarı çiçeklere bürünen ova kartpostallık görüntü oluşturdu.Türkiye’de kış mevsiminin en sert geçtiği Yüksekova’da baharla beraber ova rengarenk çiçeklerle büründü.Baharın g...

Yüksekova’da renk cümbüşü

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde karla kaplı Cilo Dağı ile sarı çiçeklere bürünen ova kartpostallık görüntü oluşturdu.
Türkiye’de kış mevsiminin en sert geçtiği Yüksekova’da baharla beraber ova rengarenk çiçeklerle büründü.
Baharın gelmesiyle birlikte değişik renkteki birbirinden güzel çiçekler eşsiz bir güzellik sunarken, fotoğrafçılar ise bu manzarayı fotoğraflamak için yoğun ilgi gösteriyor. Ovanın etrafını çevreleyen dağların yüksek kesimlerindeki kar manzarasıyla bütünleşen çiçekler, günbatımıyla kartpostallık görüntüler oluşturdu.
Çiçeklerle karlı dağların seyrine doyumsuz manzara oluşturduğunu ifade Hamdi Çavlı, "Yüksekova 6 aydan fazla boyunca kış mevsimi yaşıyor. Karların yavaş yavaş erimesiyle beraber ilçemizin ovası renk cümbüşüne dönüştü. Biz de bu güzellikleri yerinde görmek için ovamıza geldik. Şu an biz yaz ve kışı bir arada yaşıyoruz” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber