Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 07 Haziran 2022 - 09:44 Yorum: 0

Yüksekova’da yarım ay hayran bıraktı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde şehrin semalarında görülen hilal şeklindeki yarım ay, kartpostallık görüntüsü ile hayran bıraktı.

Yüksekova’da yarım ay hayran bıraktı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde şehrin semalarında görülen hilal şeklindeki yarım ay, kartpostallık görüntüsü ile hayran bıraktı.

Yüksekova ilçesinde akşam saatlerinde kızıl renkte büyük bir şekilde dağların üzerinde çıkan hilal şeklindeki ay, hayran bıraktı. Kızıl ve beyaz rengiyle dağların üzerinde hakim bir şekilde duran ayın güzelliğini görenler, hemen telefonlarına sarılarak fotoğraf çekti.

"Her gün farklı bir boyutta ayın güzelliğini yaşıyoruz" diyen Hasım Han isimli vatandaş, "Her gün Yüksekova semalarından güzel bir hilal görüntüsü oluşuyor. Her günde farklı farklı boyutta ve farklı güzellikle seyrediyoruz. Muazzam bir görüntü veriyor. Hayran kaldım. Doyasıya izleme keyfini yakaladık" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber