Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 26 Haziran 2023 - 12:19 Yorum: 0

Kartepe’de sünnet şöleni

Kartepe Belediyesi’nin 13. geleneksel sünnet şöleni büyük coşku içerisinde yapıldı. Düzenlenen sünnet şöleni ile 305 Kartepeli genç delikanlılığa adımını attı.Kartepe Belediyesi’nin geleneksel sünnet şöleni Meşelik Park’ta düzenlendi....

Kartepe’de sünnet şöleni

Kartepe Belediyesi’nin 13. geleneksel sünnet şöleni büyük coşku içerisinde yapıldı. Düzenlenen sünnet şöleni ile 305 Kartepeli genç delikanlılığa adımını attı.
Kartepe Belediyesi’nin geleneksel sünnet şöleni Meşelik Park’ta düzenlendi. Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman’ın ev sahipliğinde düzenlenen sünnet şölenine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Soydabaş, siyasi parti temsilcileri, birim müdürleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Sünnet şöleni Kartepe Belediyesi Çocuk Mehter Takımı’nın gösterisiyle başladı.

"Evlatlarımız delikanlı oldular"
Programda konuşan Başkan Kocaman, "İnşallah bu hizmete uzun yıllar devam ederiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde Cumhur İttifakının belediyecilik anlayışı doğumdan ölüme kadar her hizmeti kapsamaktadır. Kartepe Belediyesi olarak hemşehrilerimizin her anında yanlarında oluyoruz. Hayatın içerisinde unutamadığımız anlar vardır. Bunlardan bir tanesi de erkek evlatlarımız için sünnetleridir. Evlatlarımız bugün dinimizin emrini Peygamber Efendimizin sünnetini, örf, adet ve kültürümüzün gereğini yerine getiriyor. Evlatlarımız delikanlı oldular, hepsini gönülden tebrik ediyorum" dedi.
Sünnet Şöleni’nde Berk Yaman ve orkestrası, jonglör gösterisi, bubble şov, illüzyon gösterisi ve animasyon dans gösterisi ile çocuklar doyasıya eğlendi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber