Fenerbahçe’nin 19 yaşındaki futbolcusu Yusuf Akçiçek, Anderlecht maçının ardından yaptığı açıklamada, takıma en iyi şekilde yardım etmeye çalıştığını söyleyerek, "Carlos ve Skriniar’dan çok şey öğreneceğim" dedi.Fenerbahçe, UEFA Avrupa...
Fenerbahçe’nin 19 yaşındaki futbolcusu Yusuf Akçiçek, Anderlecht maçının ardından yaptığı açıklamada, takıma en iyi şekilde yardım etmeye çalıştığını söyleyerek, "Carlos ve Skriniar’dan çok şey öğreneceğim" dedi.
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son16 play-off turu ilk maçında konuk ettiği Belçika ekibi Anderlecht’i 3-0 mağlup etti. Mücadelenin ardından Fenerbahçe’nin 19 yaşındaki futbolcusu Yusuf Akçiçek, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Bugün takım olarak performanslarının iyi olduğunu belirterek sözlerine başlayan Akçiçek, "Ben de takıma en iyi şekilde yardım etmeye çalıştım. Her zaman kendimi hazır tutuyorum. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. 3-0’lık skorla güzel bir galibiyet aldığımız için mutluyum" ifadelerini kullandı.
"Moruinho’dan her idmanda yeni şeyler öğreniyorum"
Jose Mourinho’nun büyük bir hoca olduğundan bahseden Akçiçek, "Onunda bana verdiği güven idmanlarda olsun, saha dışında olsun çok etkili oluyor. Her idmanda ondan yeni şeyler öğreniyorum. Kendimi olabildiğince her idmanda geliştirmeye çalışıyorum. Onun tabii ki de üzerimde etkisi var" diye konuştu.
"Carlos ve Skriniar’dan çok şey öğreneceğim"
Milan Skriniar ve Diego Carlos gibi savunmacılarla forma mücadelesi vermenin nasıl bir duygu olduğunun sorulması üzerine genç oyuncu, "İkisi de çok kariyerli, çok tecrübeli oyuncular. İdmanda onlardan öğreneceğim çok şey var. Yeni geldiler, daha çok fazla idman yapamadık. Ufak da bir sakatlığım vardı. Saha dışı iletişimleri çok kuvvetliler. Çok tecrübeli oyuncular zaten. İlerleyen antrenmanlarda onlardan çok şey öğreneceğim" şeklinde konuştu.
"İlerleyen zamanlarda ülkemi Avrupa’da temsil etmek isterim"
Kariyer planlamasıyla ilgili de konuşan Akçiçek, "Şu an oynadığım kulüp çok büyük bir kulüp. Tek hedefim bu kulüpte aldığım performansları en iyi şekilde değerlendirmek. İlerleyen zamanlarda kulübümü, ülkemi Avrupa’da temsil etmek isterim. Şu an tek hedefim Fenerbahçe’de aldığım süreleri değerlendirmek" değerlendirmesinde bulundu.
"A Milli Takım forması giymek her futbolcunun hayalidir"
Milli takımda oynamanın her oyuncu için özel olduğunu vurgulayan Akçiçek, "Şu an U19 Milli Takımı’na gidiyorum. Orada da mart ayında Avrupa Şampiyonası Elemeleri var. Ben de şu an ona konsantreyim. Tabii ileride A Milli Takım forması giymek her futbolcunun hayalidir. Ben de ileride A Milli Takım formasını giymek isterim" ifadelerine yer verdi.
Yaşanılan bir pozisyon sonrasında kendi bölgesine koşarken sekmesiyle ilgili ise kramp girdiği ve ciddi bir durumun olmadığını söyledi.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
Afyonkarahisar’da Okul Sporları ‘Küçükler Kız-Erkek Basketbol Grup Müsabakaları’ 8 ilden 14 takımın katılımıyla başladı.Müsabakanın açılış seremonisi Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’nda başladı. Organizasyona Afyonkarahisar, Ankara, Antalya, Burdur, E
Eskişehir’de motor sporları için antrenman sahası bulamadıkları için çevre illerdeki parkurlara gitmek zorunda kalan sporcular, yetkililerden sadece doğal bir etap ve çalışma alanı talep ediyor.Eskişehir’de motor sporlarına gönül veren profesyonel yarışçı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü sporcuları, geçen hafta mücadele ettikleri ulusal ve uluslararası organizasyonlarda farklı branşlarda dereceler elde etti.Mavi-beyazlı kulübün sporcuları tekvando, judo, güreş, voleybol, karate ve okçuluk bra
Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Çamlıca Kemal Unakıtan Spor Salonu, geleceğin taekwondocularına ev sahipliği yapmaya devam ediyor.Gençlerin fiziksel ve zihinsel gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen taekwondo an
28-29 Mart 2026 tarihlerinde Ankara Eryaman TOHM Atletizm Pisti’nde düzenlenen Artun Talay U14 Atmalar Türkiye Kupası’nda Kayserili sporcular önemli başarılara imza attı.Artun Talay U14 Atmalar Türkiye Kupası’nda 2013 doğumlu kızlar kategorisinde mücadele
Bingöl’ün Kiğı ilçesinde düzenlenen masa tenisi turnuvası, Kaymakam Hüseyin Çamkerten’in ilk servisi atmasıyla başladı.Kiğı İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen masa tenisi turnuvası başladı. Turnuvaya katılan Kaymakam Hüseyin Çamkerten, i
13. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası’nın (Türkiye Open 2026) yedinci gününde Türk sporcular, 1 altın, 2 gümüş ve 2 bronz madalya olmak üzere toplam 5 madalya elde etti.Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından düzenlenen 13. Uluslararası Türki
Bursaspor, Mardin 1969 Spor maçı öncesi hazırlıklarına başladı.Bursaspor, Nesine 2. Lig Kırmızı Grup 31. haftasında sahasında oynayacağı Mardin 1969 Spor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenma
Amed Sporti̇f Faali̇yetler
Galatasaray A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Arca Çorum Fk
İstanbul Başakşehi̇r Fk
Gençlerbi̇rli̇ği̇
Erzurumspor Fk
Tümosan Konyaspor
Samsunspor A.ş.
Göztepe A.ş.
Eyüpspor