Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
19:51 12 ayrı suçtan 30 yıl hapis cezası olan suç makinası kadın yakalandı19:49 Sosyal medyada tanıştığı şahsa 360 bin TL’sini kaptırdı19:47 Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve İstanbulspor Başkanı Sarıalioğlu, PFDK’ya sev...19:39 Üst düzey Hamas yetkilisi: “İsrailli rehinelerin serbest bırakılması için a...19:38 Kepçeyle çarpışan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti19:36 16 yaşındaki ehliyetsiz çocuğun kullandığı motosiklet öğrenci servisi ile ç...19:33 Berlin Özgür Üniversitesi’ndeki Gazze’ye destek protestosuna polisten müdah...19:31 Gazze’ye destek protestoları Avrupa’daki üniversitelerde yayılıyor19:30 Bozüyük Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantıları sona erdi19:28 Başı kesilerek cesedi su kanalına atılan inşaat ustası toprağa verildi19:25 Türkiye ile Kuveyt arasında 6 anlaşma imzalandı19:19 İsrail saldırılarında yaralanan İsrailli esir hayatını kaybetti19:17 İstismarcı sucu hakkında ara karar: Sanığın tutukluğunun devamına karar ver...19:07 Fenerbahçe’den İrfan Can Kahveci ve Osayi Samuel açıklaması19:05 DBB Başkanları birimleri denetledi19:03 Şırnak’ta asayiş ve terör operasyonları: 50 gözaltı19:01 Çermikli karateciler Batman’dan 9 madalyayla döndü19:00 Mersin’de servis minibüsü park halindeki otobüse çarptı: 1 ölü, 2 yaralı18:59 Şırnak’ta terör operasyonunda 1 tutuklama18:57 Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan KDV oranlarının artırılacağı iddiası ile il...
Asayiş 02 Ağustos 2022 - 20:48 Yorum: 0

Yüzünü yıkamak istedi, gölete düşerek can verdi

Düzce'de yüzünü yıkamak için eğildiği gölete düşen kişi hayatını kaybetti.

Yüzünü yıkamak istedi, gölete düşerek can verdi

Düzce'de yüzünü yıkamak için eğildiği gölete düşen kişi hayatını kaybetti.

Olay, Düzce'nin Gölyaka ilçesine bağlı Köprübaşı Ömer Efendi köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, köyün göletine yakın bir yerde çalışma gerçekleştiren 27 yaşındaki Burak Erdinç, terleyince gölette elini yüzünü yıkamak istedi. Bir anda dengesini kaybeden Erdinç, gölete düştü. Durumu fark eden kişiler yardıma koşsada 27 yaşındaki genç gözlerden kayboldu. Köylülerin yardımı ile sudan çıkarılan genç için olay yerine gelen sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler yaptıkları kontrolde 27 yaşındaki Burak Erdinç'in hayatını kaybettiğini tespit etti. Olay yerine gelen yakınları ise sinir krizleri geçirdi. Jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından Burak Erdinç'in cansız bedeni morga kaldırıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber