Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 01 Eylül 2014 - 17:33 Yorum: 0

Zabıta Haftası

KONYA (AA) - Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, Zabıta Haftasını kutladı.Kale, yaptığı açıklamada, tüm zabıta personeline özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.Vatandaşlara...

Zabıta Haftası

KONYA (AA) - Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, Zabıta Haftasını kutladı.

Kale, yaptığı açıklamada, tüm zabıta personeline özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Vatandaşlara zabıta çalışanlarına yardımcı olmaları yönünde çağrıda bulunan Kale, zabıta teşkilatının, insan sağlığı ve huzurunun korunması için büyük bir görev üstlendiğini dile getirdi.

Kale, ülkenin en köklü kurumlarından olan zabıta teşkilatının birçok olumsuzluğa rağmen değişik görev alanlarında vatandaşlara hizmet verdiğini vurgulayarak, "Mesai gözetmeksizin gece gündüz demeden özveriyle çalışan tüm arkadaşlarımızın Zabıta Haftası'nı kutluyorum. Tüm zabıta mensuplarına çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber