Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Magazin 26 Mayıs 2024 - 09:23 Yorum: 0

Zara ve Eypio, Mut’ta hayranlarıyla buluştu

Mersin’in Mut ilçesinde ünlü sanatçı Zara ve Eypio, hayranlarını coşturdu.62.’si gerçekleştirilen Karacaoğlan Kayısı Kültür ve Sanat Festivali’nin ikinci günün de sanatçı Zara ve Eypio sahne aldı. Mut Şehir Stadında düzenlenen konsere...

Zara ve Eypio, Mut’ta hayranlarıyla buluştu

Mersin’in Mut ilçesinde ünlü sanatçı Zara ve Eypio, hayranlarını coşturdu.
62.’si gerçekleştirilen Karacaoğlan Kayısı Kültür ve Sanat Festivali’nin ikinci günün de sanatçı Zara ve Eypio sahne aldı. Mut Şehir Stadında düzenlenen konsere ilçe halkı başta olmak üzere civar il ve ilçelerden de çok sayıda vatandaş katıldı. Konser öncesinde İlçe Kaymakamı İhsan Ayrancı ve Mut Belediye Başkanı Murat Orhan’dan plaket alan Zara, “Mutlular Zara’yla mutlu desek olur mu" dedi. Kayısı hediyesini de alan Zara, "Ağzımızı da ballandırıp gönderiyorsunuz teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
Daha sonra sahne alan Zara, hayranlarına Türküleriyle unutulmaz bir akşam yaşattı. Zara, sanatçı Eypio’yu da sahneye çağırarak düet yaptı.
Festivalin ikinci günü akşamı coşkulu bir konser seyreden ilçe halkı Başkan Orhan’a teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
deneme bonusu