Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 01 Şubat 2023 - 12:23 Yorum: 0

Zonguldak-İstanbul karayolunda kazalar peş peşe geldi

Zonguldak-İstanbul karayolunda kar sebebiyle kontrolden çıkan araçlar kaza yaptı.

Zonguldak-İstanbul karayolunda kazalar peş peşe geldi

Zonguldak-İstanbul karayolunda kar sebebiyle kontrolden çıkan araçlar kaza yaptı. Ekipler tuzlama ve kar küreme araçlarıyla çalışmalarını günün erken saatlerinden itibaren sürdürüyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün kar yağışı uyarılarının ardından Zonguldak'ın yüksek kesimlerinde geceden bu yana kar yağışı etkili oldu. Zonguldak-İstanbul karayolu Kdz. Ereğli istikametine seyreden sürücüler yolun buzlu olması sebebiyle kontrolden çıktı. Bir araç refüje çarparak kara saplandı. Başka bir sürücü ise kontrolünü kaybederek orta refüje çarptı. Araçta maddi hasar meydana geldi. Öte yandan bir sürücü ise yol kenarına park ettiği aracının lastiklerine zincir taktı.

Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler yaşanan kaza dolayısıyla güzergah üzerinde trafiği kontrolünü sağladı. Karayolları Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tuzlama ve kar küreme araçlarıyla yolu temizledi.

Kar manzarası dron ile havadan görüntülendi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber