Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 04 Temmuz 2023 - 12:16 Yorum: 0

Lavanta ve gül bahçesi çekim platosu oldu

Ankara Keçiören Belediyesi tarafından ilçedeki Ovacık Mahallesinde 50 dönümlük alanda ücretsiz hizmet veren lavanta ve gül bahçesi çekim platosu genç yaşlı herkesin fotoğraf ve video çektirmek için akınına uğruyor.Yeni evlenen çiftlerd...

Lavanta ve gül bahçesi çekim platosu oldu

Ankara Keçiören Belediyesi tarafından ilçedeki Ovacık Mahallesinde 50 dönümlük alanda ücretsiz hizmet veren lavanta ve gül bahçesi çekim platosu genç yaşlı herkesin fotoğraf ve video çektirmek için akınına uğruyor.
Yeni evlenen çiftlerden çocuklu ailelere kadar yediden yetmişe herkes en güzel anlarını çekmek için devasa platoda buluşuyor. Fotoğraf ve video çekimi yapmak isteyenler için birbirinden estetik dekorlarla süslenen plato lavanta, gül ve kekik kokusuyla da ferah bir ortam sunuyor.
“Kilometrelerce öteye gitmek zorunda kalıyorlardı”
Tüm Ankaralıların 9 farklı çekim platosuna sahip Lavanta ve Gül Bahçesi Çekim Platosunu rahatlıkla kullanabileceklerini söyleyen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Fotoğraf ve video çekimi artık bir ihtiyaç haline geldi. Hem yeni evlenen çiftlerimiz hem de ailelerimiz doğal bir ortamda fotoğraf çektirmek istiyor. Bunun için de Ankara dışına, kilometrelerce öteye gitmek zorunda kalıyorlardı. Biz de vatandaşımıza maliyet oluşturan külfeti ortadan kaldırmak için şehrimizin ortasına, 50 dönümlük doğal bir plato kurduk. Herkes buraya gelerek gönlünce fotoğraf çektirip eğlenceli anlara tanıklık ediyor” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber