Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 26 Kasım 2022 - 17:38 Yorum: 0

Zonguldak’ta iki araç kafa kafaya çarpıştı: 2 yaralı

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde ışık ihlali sonucu iki aracın kafa kafaya çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı.

Zonguldak’ta iki araç kafa kafaya çarpıştı: 2 yaralı

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde ışık ihlali sonucu iki aracın kafa kafaya çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, eski Sanayi Sitesi ışıklı kavşakta meydana geldi. Sürücüsü henüz belirlenemeyen 67 ND 362 plakalı transit minibüs, Çaycuma istikameti yönünden gelirken sanayi sitesinden çıkmakta olan 67 ED 596 plakalı araçla kafa kafaya çarpıştı. Olayı gören diğer sürücüler yardıma koşarak, 112 Acil Servisi aradı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralanan her iki sürücüyü de Çaycuma Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Araçlar çekici yardımıyla olay yerinden kaldırılırken, trafik de normale döndü.

Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, ışık ihlalini hangi sürücünün yaptığını tespit etmek için polis inceleme başlattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber