Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 27 Ağustos 2014 - 22:13 Yorum: 0

1-0'lık galibiyet avantaj değil

Kardemir Karabükspor Teknik Direkötürü Kafkas, "Fransa'nın en iyi takımına karşı oynayacağız. 1-0'lık galibiyet avantaj değil" dedi.

1-0'lık galibiyet avantaj değil

UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövaş maçında Fransa'nın Saint-Etienne takımıyla yarın deplasmanda karşılaşacak Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Tolunay Kafkas, ilk maçta aldıkları 1-0'lık galibiyetin avantaj olmadığını söyledi.

Kafkas, maçın oynanacağı Geoffroy-Guichard Stadı'nda düzenlediği matbuat toplantısında, Fransa'nın en fazla takımına karşı oynayacaklarını ve fazla fazla zor bir maç olacağını belirtti.

Tur atlamak için daima gol bulmaları gerektiğine yer veren Kafkas, 'Gol bulmadan bu turu atlayacağımıza inanmıyorum. Bizim için mühim bir maç. Turu geçersek Türkiye'de ilk kez bir Anadolu kulübü gruplara kalmış olacak. Yarın şanslar eşit. Çok iyi bir taktik anlayışına sahip rakibimiz. Etkili futbolcuları, fazla fazla iyi hocaları, başkanları ve taraftarları var. Bu baskıyı kaldırmamız gerekiyor' diye konuştu. 

Kafkas, bir soru üstüne yarınki maçta yeni transferler hakkında sürpriz yapabileceklerini dile getirerek, ''Büyük oyuncular ve antrenörler baskı altında oynayabilendir. Bunu yapamıyorsak gruplara kalmayalım. Burdaki baskıyı kaldırmamız lazım. Bunu kendilerine söyledim. Ben üst seviye oldukça çok maça çıktım, biliyorum. Bizim eksiğimiz kadromuzda deneyimli futbolcu olmaması. Bunun sıkıntısını çekebiliriz'' ifadesini kullandı.

Takımın golcü oyuncusu Joseph Eneojo Akpala da fazla fazla zor bir maç olacağını, ellerinden geleni sonuna kadar yapacaklarını belirtti.

Muhabir: Ahmet Özler

ETİKETLER: 1-0lık , galibiyet , avantaj , değil
Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber