Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 26 Mart 2015 - 08:43 Yorum: 0

104 yaşındaki Hamit Dede'nin tek isteği Erdoğan'ı görmek

BURSA (AA) - AK Parti İznik Kadın Kollarının yöneticileri tarafından ilçede gezdirilen 104 yaşındaki Hamit Biçer, tek arzusunun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı görmek olduğunu söyledi.Kadın...

104 yaşındaki Hamit Dede'nin tek isteği Erdoğan'ı görmek

BURSA (AA) - AK Parti İznik Kadın Kollarının yöneticileri tarafından ilçede gezdirilen 104 yaşındaki Hamit Biçer, tek arzusunun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı görmek olduğunu söyledi.

Kadın Kolları üyeleri, evinden aldıkları Biçer'i, ilk ziyaret etmek istediği yer olan Abdulvahap Tepesi'ne çıkardı.

Türbe ziyaretinde bulunan Biçer, dua etti. Daha sonra İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Tosun ve diğer refakatçileriyle sohbet eden Biçer, doğduğu yer olan Bulgaristan'ın Aydos köyünden Bursa'ya gelişi ve şimdiye kadar yaşadığı bazı olayları anlattı.

Çok zorluklar çektiğini dile getiren Biçer, "Şimdiki halimize herkesin şükretmesi gerekir. Her duamda, her namazımda ülkemizin bu haline, hükümetimize ve Cumhurbaşkanımıza dualar ediyorum. Allah onları başımızdan eksik etmesin. Cumhurbaşkanım yaver alsın beni yanına. Ölmeden önceki tek hayalim, Cumhurbaşkanımız ile görüşmek" diye konuştu.

Eski inşaat ustası Biçer, eşi Emine Biçer'in kabri başında dua ederek Topkapı Camii ve yeni devlet hastanesi inşaatını da gezdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber