Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 30 Mart 2016 - 18:27 Yorum: 0

11 Yaşındaki Furkan Kalbine Yenildi

Denizli’de okulda kalp rahatsızlığı geçirerek hayatını kaybeden 11 yaşındaki Furkan Gözükızıl’ın ark..

11 Yaşındaki Furkan Kalbine Yenildi

DENİZLİ (İHA) Denizli’de okulda kalp rahatsızlığı geçirerek hayatını kaybeden 11 yaşındaki Furkan Gözükızıl’ın arkadaşları, sevdikleri arkadaşlarının arkasından gözyaşı döktü.
Denizli’de yaşayan ve bir süredir kalp kası hastalığıyla mücadele eden 11 yaşındaki Furkan Gözükızıl’ın kalbinde, okulda olduğu sırada ritim bozukluğu meydana geldi. Kalbi duran Furkan Gözükızıl’a ilk müdahale okulu Merkez Ortaokulu’nda yapıldı.
Minik Furkan daha sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kalbinde ritim bozukluğu meydana gelen Furkan Gözükızıl, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Okulda judo kursuna kayıt olan ve judo yaparken rahatsızlandığı belirlenen Furkan’ın ailesi ve arkadaşları ise olayın ardından adeta yıkıldı.
Okuldaki arkadaşları olayı anlatarak, “Judo yaparken olmuş olay. Bir anda sınıfta yerde kalmış. Sonra da ambulansla hastaneye kaldırılmış. Bizim çok sevdiğimiz bir arkadaşımızdı. Çok üzüldük. Sınıf olarak ağladık’’dediler.
Öte yandan olayla ilgili soruşturma başlatıldığı ve ihmal olup olmadığı araştırıldığı kaydedildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber