Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 01 Eylül 2014 - 14:14 Yorum: 0

"12 Dev Adam" tam motivasyon

2014 FIBA Dünya Kupası'nda C Grubu'nda mücadele eden Türkiye, kalan 3 maçı öncesinde motivasyonu en yüksek seviyede tutmak için kapılarını dış dünyaya kapattı.

'12 Dev Adam' tam motivasyon

İspanya'da devam eden 2014 FIBA Dünya Kupası'nda C Grubu'nda savaş eden Türkiye, kalan 3 maçı öncesinde motivasyonu en yüksek seviyede yakalamak için kapılarını dış dünyaya kapattı.

A Milli Takım Başantrenörü Ergin Ataman'ın, 21 farkla gelen yenilgiye karşın ABD karşısındaki iyi mücadeleyi ve motivasyonu tıpkı seviyede yakalamak için ulusal basketbolculara konuşma yasağı getirdiği öğrenildi.

Yarın oynayacağı Ukrayna maçının hazırlıklarına başlayan '12 Dev Adam', akşam saatlerinde de basına kapalı 1,5 saat devam eden bir antrenman yapacak.

Bu arada başantrenör Ergin Ataman'ın, ABD ve gruptaki başka takımlar içinde çifte standart uygulandığına ilişkin FIBA'ya yönelik eleştirilerinin karşılık bulduğu görüldü. Şu temel kadar antrenmanların ilk yahut son 15 dakikasının görüntü alınması için basına açılması uygulamasını oluşturan FIBA, takımlardan gelen talepler üstüne bunu kaldırdı. FIBA'nın kuralları gereği Bilbao'da başka 5 takım tıpkı otelde kalsa da kendini kuralların dışında tutan ve değişik bir otelde konaklayan ABD, antrenmanlarını da basına kapalı yapıyordu.

Şampiyonada C ve D gruplarındaki takımlar, bugünü dinlenerek geçirecek. Yarın C Grubu'nda Ukrayna-Türkiye TSİ 16.00, ABD-Yeni Zelanda TSİ 18.30 ve Finlandiya-Dominik Cumhuriyeti TSİ 22.30'da karşı karşıya gelecek.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber