Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 26 Nisan 2024 - 16:43 Yorum: 0

Kros nefesleri kesti

Nilüfer Uluslararası Spor Şenlikleri çerçevesinde Balat Atatürk Ormanı’nda düzenlenen kros yarışları heyecanlı anlara sahne oldu. Yarışlara 428 sporcu, dereceye girebilmek için ter döktü.Nilüfer Uluslararası Spor Şenlikleri, heyecanlı...

Kros nefesleri kesti

Nilüfer Uluslararası Spor Şenlikleri çerçevesinde Balat Atatürk Ormanı’nda düzenlenen kros yarışları heyecanlı anlara sahne oldu. Yarışlara 428 sporcu, dereceye girebilmek için ter döktü.
Nilüfer Uluslararası Spor Şenlikleri, heyecanlı müsabakalarla devam ediyor. Daha önce voleybol, hentbol ve masa tenisinde sergilenen rekabet, bu defa krosta yaşandı. Balat Atatürk Ormanı’ndaki etkinlik minik kızlar, minik erkekler, küçük kızlar, küçük erkekler, yıldız kızlar, yıldız erkekler, genç kızlar ve genç erkekler olmak üzere 8 kategoride yapıldı. Toplam 428 sporcunun ter döktüğü mücadelede, minikler kategorisi bin metre, küçükler ve yıldızlar kategorisi bin 200 metre, gençler ise bin 500 metrelik parkurda yarıştı. Sıcak havaya rağmen başarılı performans ortaya koyan sporcular, parkur tamamlanana kadar mücadeleyi bırakmadı. Her yaş grubunun ayrı mücadele verdiği yarışta dereceye giren sporcular ve okullar madalya ve kupa ile ödüllendirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber