Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Mart 2015 - 18:28 Yorum: 0

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü

Gölpazarı Belediyesi tarafından mevlit okutuldu

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü

BİLECİK (AA) - Gölpazarı Belediyesi tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü nedeniyle mevlit okutuldu.

Belediye Başkanı Vedat Kazıcı, Belediye Düğün Salonu'nda, Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Orhan Yalçın, Emniyet Amir Vekili Başkomiser Öner Sevük, İlçe Müftüsü Mükerrem Cüre ve daire müdürleri ile vatandaşların katıldığı mevlitte, Türk milleti olarak ne yapılırsa yapılsın 100 yıl önce bugün, destanı yazmış 100 binlerce şehide layık olamayacaklarını ifade etti.

Şehitlere her zaman şükran borçlu olduklarını belirten Kazıcı, "Zaman zaman o günleri hatırlar, bugünü huzurla yaşadığımız bu toprakları 100 yıl önce kanlarıyla bedel ödeyerek bizlere bağışlamış, atalarımızın beklide nesli devam etti ama bizler onların nesilleri, torunları, canları, evlatlarıyız. Her aldığımız nefeste inanın, her şeyimizi bu ay yıldızlı bayrağımızı, cennet vatanımızı onlara borçluyuz. Şehitlerimize layık bir nesil olmaya gayret edelim. Dua edelim ve çocuklarımıza anlatalım" diye konuştu.

Mevlit, Kur'an-ı Kerim okunması ve Cüre'nin dua yaptırmasıyla sona erdi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber