Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 20 Eylül 2017 - 15:53 Yorum: 0

19 Eylül Gaziler Günü

Van Demirciler Tamirciler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Karael, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Van Muharip Gaziler Derneğini...

19 Eylül Gaziler Günü

Van Demirciler Tamirciler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Karael, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Van Muharip Gaziler Derneğini ziyaret etti.

Ziyarette konuşan İdris Karael, gazilerin vatan sevgisinin yaşayan tarihi tanıkları olduğunu belirterek, "Sizlere çok şey borçluyuz. Gazilerimiz; milletimizin vatanseverliğinin, fedakârlığının, gücünün ve kahramanlığının yaşayan değerleridir. Vatanı, bayrağı, milleti ve devleti için canını seve seve ortaya koyup, gerektiğinde şehit olmaktan çekinmeden savaşan kahraman gazilerimiz, cennet vatanımızın en önemli unsurlarıdır. Şehit ve gazilerimizin en büyük emanetleri, bu cennet vatan olduğunu unutmayacağız ve unutturmayacağız. Tarih boyunca şehitlerimiz ve gazilerimizin canlarını ortaya koyduğu mücadeleler sonucunda zaferlere ulaşılmıştır. Gazilerimizin hak ettikleri şekilde yaşamlarını sürdürmelerini sağlayarak ve onları el üstünde tutarak minnet borcumuzu bir nebze de olsa ödeyebiliriz. Şehit ve gazilerimizin bizlere en büyük emaneti olan vatanımıza, bayrağımıza, devletimize, aziz milletimize sahip çıkmak hepimizin boynunun borcudur. Bu vesileyle TBMM tarafından Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e "Gazi" unvanı ile "Mareşal" rütbesi verilmesinin 96. yıldönümünü ve 19 Eylül Gaziler Gününü kutluyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber