Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 03 Eylül 2016 - 16:38 Yorum: 0

2. Trakya Bağ Bozumu ve Ekoloji Festivali

2. Trakya Bağ Bozumu ve Ekoloji Festivali, Süleymanpaşalı çocuklar için dopdolu geçiyor.

2. Trakya Bağ Bozumu ve Ekoloji Festivali

2. Trakya Bağ Bozumu ve Ekoloji Festivali, Süleymanpaşalı çocuklar için dopdolu geçiyor.

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Trakya Bağ Bozumu ve Ekoloji Festivali'nin dün gerçekleştirilen açılışının ardından Süleymanpaşa Sahili'nde kurulan festival alanında, etkinlikler de başladı. Konser öncesi gün boyu süren etkinliklerle birlikte Süleymanpaşalı çocuklar gönüllerince eğlendi.

Kartal Kuklası, Palyaço Kuklası ve Koşan Kedi Yapım Atölyesi, İllüstrasyon ve Pasta Yapım Atölyesi ile birlikte çocuklar diğer yaşıtları ile sosyalleşirken, kendi emekleri ve hayal güçleri ile eserler üretti. Çocuklar, Mutlugiller hikayesinin kahramanı Şirin ile tanışmanın mutluluğunu yaşarken Köstebekgiller karakterleri ile fotoğraf çekimi etkinliği, Devekuşu Tahta Bacak ile Kanguru Bacak animasyon etkinliği ile eğlenceli karakterlerle birlikte dans ederek fotoğraf çektirdi.

Atölyelerden sonra Çocuk Sahnesi'nde çocuklar için sahne alan Şubadap Grubu birbirinden güzel şarkılarını minik dinleyicileri için seslendirdi. Kendileri için seslendirilen birbirlerinden güzel çocuk şarkıları eşliğinde dans eden minik misafirler Trakya Bağ Bozumu ve Ekoloji Festivali'nin ilk gününün ardından festival alanından mutlu ayrıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber