Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 08 Şubat 2016 - 12:56 Yorum: 0

2. Yarı Yıl 'Okul Sütü' ile Başladı

Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve Ulusal Süt Konseyi işbirliğiyle yürütülen Okul Sütü Programı kapsamında Sümer İlkokulu ve anaokulu öğrencilerine okul sütü dağıttı.

2. Yarı Yıl 'Okul Sütü' ile Başladı

MALATYA - Malatya Valisi Süleyman Kamçı,  Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve Ulusal Süt Konseyi işbirliğiyle yürütülen Okul Sütü Programı kapsamında Sümer İlkokulu ve anaokulu öğrencilerine okul sütü dağıttı.

Okul sütü dağıtımı ile birlikte Malatya Valiliği,  Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde hazırlanan bir projeyle ilkokul 2, 3 ve 4.sınıf öğrencilerine “Malatya Dersi” kitabı da dağıtıldı. Bu yıl Sümer İlkokulunda dağıtımına başlatılan “Malatya Dersi” kitabının önümüzdeki yıl ilimizdeki tüm okullara dağıtılacağı bildirildi.

Bugün okul öncesi ve ilkokul öğrencilerine “Okul Sütü” ve “Malatya Dersi” kitabı dağıtımına Büyük Şehir Belediyesi Başkanı Ahmet Çakır, Vali Yardımcısı Dr. M. Şamil Horasanlı, Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ali Selvi, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, Okul idarecileri ve öğretmenleri katıldı.
 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber