Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Eylül 2014 - 18:08 Yorum: 0

2014-2015 Eğitim Öğretim yılı

Bingöl Valisi İbrahim Taşyapan, yeni eğitim öğretim döneminin başlaması nedeniyle bir mesaj yayımladı

2014-2015 Eğitim Öğretim yılı

BİNGÖL (AA) - Bingöl Valisi İbrahim Taşyapan, yeni eğitim öğretim döneminin başlaması nedeniyle yayımladığı mesajda, eğitimde başarıyla ulaşılması için aileden sonra en önemli basamağın okul olduğunu bildirdi.

Mesajında öğrencilere nasihatlerde bulunan Vali Taşyapan, planlı ve düzenli bir çalışmayla başarıya ulaşılacağını kaydetti.

Taşyapan, mesajında şunlara yer verdi:

"İnsan hayatında aileden sonra en önemli basamak olan okul, bireyi hayata hazırlayan, gelişme ve sosyalleşme çabalarını başarıya ulaştıran, eğitim imkanlarını sistemli bir şekilde sunan ve bizi geleceğe ilişkin hedeflerimize ulaştıracak olan bir eğitim yuvasıdır. Hayatımızın önemli aşamalarından olan eğitim öğretim hayatında göstereceğimiz başarı ve her öğretim döneminin bir önceki yıldan daha verimli geçmesi, birer yetişkin olarak yaşayacağımız hayatın temeli ve teminatı olacaktır."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber