Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 12 Kasım 2014 - 17:11 Yorum: 0

2015 yılı bütçesi görüşülerek karara bağlandı

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Kasım Ayı Olağan Toplantısı’nın I. oturumunu Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirdi.

2015 yılı bütçesi görüşülerek karara bağlandı

MALATYA - Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım Ayı olağan toplantısı yapıldı.

Belediye Meclis Salonu'nda Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır başkanlığında toplanan meclis üyeleri, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından gündem maddelerini görüştü.

Mecliste, aralarında Büyükşehir Belediyesi 2015 Yılı Performans Programı hakkında Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı'nın teklifi, Karakaya Alt Yapı Hizmet Birliği'ne kurucu üye olunması hakkındaki Çevre Korum ve Kontrol Dairesi Başkanlığı'nın teklifi Niyazi Mahallesi üzerinde bulunan Karakaş Konağı'nın restorasyonu hakkındaki Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığı'nın teklifiyle kadro ihdası ve kadro iptal-ihdası hakkında İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığının teklifinin de bulunduğu 14 madde kabul edildi.

Bazı gündem maddelerinin sonraki oturuma bırakılması kararı alınan mecliste, gündem maddelerinin bazıları da ele alınması için ilgili komisyonlara gönderildi. 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber