Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 17 Aralık 2017 - 21:58 Yorum: 0

2017-2018 İstanbul Yıldızlar Satranç İl Turnuvası sona erdi

2017-2018 İstanbul Yıldızlar Satranç İl Birinciliği için düzenlenen turnuva sona erdi.

2017-2018 İstanbul Yıldızlar Satranç İl Turnuvası sona erdi

2017-2018 İstanbul Yıldızlar Satranç İl Birinciliği için düzenlenen turnuva sona erdi. 182 çocuğun yarıştığı turnuvada birincilere kupa ve madalyanın yanı sıra bisiklet hediye edildi.

Türkiye Satranç Federasyonu tarafından düzenlenen ve Kağıthane Belediyesinin ev sahipliğini yaptığı 2017-2018 İstanbul Yıldızlar Satranç İl Birinciliği Turnuvası sona erdi. Kağıthane Belediyesi Yahya Kemal Spor Kompleksi'nde yapılan turnuvada 13-18 yaş arası 182 çocuk yarıştı. TSF lisansına sahip sporcuların katıldığı yarışmada 12 kategoride derecelendirme yapıldı. Turnuvada dereceye girenlere madalya ve kupaları Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç tarafından takdim edildi. Turnuvada ayrıca birincilere bisiklet, ikincilere kol saati ve üçüncü olan sporculara da flash bellek hediye edildi.

Ödül töreni sonrası konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç satrancın çocuklar için eğitim hayatındaki önemine dikkat çekti. Turnuvaya ev sahipliği yaptıkları için mutlu olduklarını dile getiren Başkan Kılıç, "Yıldızlar Satranç Turnuvasını yapıyoruz. Çocuklarımız çok başarılılar. 2 gündür müsabakalar devam ediyor. Satrancın çocuklarımızı çok geliştirdiğini görüyoruz. Santranca devam eden çocukların eğitimde de çok başarılı olduğunu görüyoruz" dedi. Turnuvanın birincilerinden olan Barış Turan satranca okulda başladığını ve 5 kişiyi eleyerek turnuvada birinci olduğunu söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber