Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 26 Nisan 2024 - 16:49 Yorum: 0

Dörtyol’da hırsızlık ve fuhuş suçundan 2 kişi tutuklandı

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde yakalan kırsızlık ve fuhuşa teşvik etmek veya yaptırmak suçundan 4 yıl hapis cezası aranan 2 kişi tutuklandı.Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince hırsızlık olaylarını önlemeye yönelik yapılan çalışmada Dört...

Dörtyol’da hırsızlık ve fuhuş suçundan 2 kişi tutuklandı

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde yakalan kırsızlık ve fuhuşa teşvik etmek veya yaptırmak suçundan 4 yıl hapis cezası aranan 2 kişi tutuklandı.
Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince hırsızlık olaylarını önlemeye yönelik yapılan çalışmada Dörtyol’da meydana gelen kurumdan hırsızlık olayıyla ilgili çalışma yapıldı. Çalışmalarda; 24 adet klima borusu, internet, elektrik kabloları ve elektirik panosu hırsızlığı şüphelisi E.S. ve N.G. yakalandı. Hakkında dolandırıcılık, bir kimseyi fuhuşa teşvik etmek veya yaptırmak veya aracılık etmek veya yer temin etmek suçlarından hakkında adli makamlarca verilen 4 yıl hapis cezasıyla aranan H.A. yakalanarak gözaltına alındı.
Adli makamlara sevk edilen 3 şüpheliden H.A. ile N.G. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber