Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 21 Kasım 2014 - 18:23 Yorum: 0

24 Kasım Öğretmenler Günü

Çanakkale Valisi Çınar, kutlama mesajı yayımladı

24 Kasım Öğretmenler Günü

ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Çınar, mesajında, Cumhuriyet'in, kuruluşundan itibaren muasır medeniyetler seviyesine çıkarılması yolunda atılan her adımda öğretmenlerin katkısının yadsınamaz bir gerçek olduğunu bildirdi.

Öğretmenlere, çocuklar ve gençlerin, çağdaş, demokratik, ulusal değerlere bağlı yetiştirilmesinde dolayısıyla ülkenin geleceğinin şekillenmesinde gösterdiği özveri ve emekler için teşekkür eden Çınar, şunları kaydetti:

"Değerli öğretmenler, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk, 'Yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır. Eserin kıymeti, sizin becerinizin ve fedakarlığınızın derecesiyle orantılı olacaktır. Cumhuriyet, fikren, ilmen, fennen, bedenen kuvvetli ve yüksek karakterli muhafızlar ister. Yeni nesli, bu özellik ve yetenekte yetiştirmek sizin elinizdedir' diyerek görev ve sorumluluğunuzun ehemmiyetine vurgu yapmıştır. Bu duygu ve düşüncelerle başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu uğurda canlarını vermiş tüm öğretmenlerimizi şükran ve minnet duygularıyla yad ediyor, siz sevgili öğretmenlerimizin '24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyor, sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber