Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Kasım 2014 - 13:38 Yorum: 0

24 Kasım Öğretmenler Günü

AK Parti Malatya Milletvekili Öz, mesaj yayımladı

24 Kasım Öğretmenler Günü

MALATYA (AA) - AK Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Öz, mesajında, öğretmenlerin tarih boyunca nitelikli insan kaynağının oluşmasında ve bir neslin geleceğinin belirlenmesinde önemli bir paya sahip olduklarını belirtti.

Ömer Faruk Öz, bugün okul sıralarında oturan çocukların, eğitim kadrolarının özverili çabaları sonucunda, geleceğin siyasetçileri, bürokratları, alimleri ve sanatçıları olacaklarını ve geleceğin Türkiyesini hep birlikte inşa edeceklerini ifade etti. 

Cumhuriyet tarihi boyunca bütçeden eğitime ayrılan payın AK Parti hükümetleri döneminde ilk sırayı almaya başladığını vurgulayan Öz, "Hiç şüphesiz, daha demokrat ve müreffeh bir ülke olma yolunda, yeni bir Türkiye'nin inşasında öğretmenlerimize büyük görev ve sorumluluklar düşmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle, yurdumuzun dört bir yanında fedakarca ve muhabbetle görevlerini icra eden tüm öğretmenlerimize şükran ve saygılarımı sunuyor, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.    

 

 

 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber