Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Kasım 2014 - 15:33 Yorum: 0

24 Kasım Öğretmenler Günü

Bilecik Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından "24 Kasım Öğretmenler Günü" etkinliği düzenlendi

24 Kasım Öğretmenler Günü

BİLECİK (AA) - Bilecik Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından "24 Kasım Öğretmenler Günü" etkinliği düzenlendi.

Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Çağlar Nuhveren, Okulun Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinlikte, hiçbir mesleğin öğretmenlik mesleği kadar güçlü ve şerefli olmadığını belirtti.

Öğretmenin bir insanın ruhunu şekillendirdiğini ifade eden Nuhveren, "Mühendis bina yapar, ressam resim çizer, çiftçi ekin yetiştirir, yani abideleştirilmek istenen yapılmak istenen şey maddedir. Ama bir öğretmen eseri şekillendirirken, eserinde imzası olmayan tek sanatkarlık öğretmendir. Toplumun yaşaması maddi ve manevi gücüne bağlıdır. Bu gücü körpe simalara aşılayacak olan biz öğretmenleriz. Öğretmenlerin elinde yoğrulmamış bir hamur olan gençlik, yoğrulmuş bir hamur olarak şekil bulur" dedi.

Etkinlik, öğrencilerin seslendirdiği, 24 Kasım Öğretmenler Günü şiirleri ve oratoryo gösterisiyle sona erdi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber