Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Kasım 2014 - 16:33 Yorum: 0

24 Kasım Öğretmenler Günü

Manyas ve Dursunbey'de etkinlikler düzenlendi

24 Kasım Öğretmenler Günü

BALIKESİR (AA) - 24 Kasım Öğretmenler Günü, Manyas ve Dursunbey'de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

 İlçedeki çalışan ve emekli öğretmenlerin katıldığı törende, Manyas Milli Eğitim Müdürü Yüksel Demir, yeni göreve başlayan iki öğretmen ile Atatürk Anıtına çelenk sundu. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından tören, Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda devam etti.

Demir ve rehber öğretmen Gizem Aktaş'ın konuşmalarının ardından öğrencilerden Yudum Ülkü, "Dünya'nın bütün çocukları" şiirini okudu.

Mesleğe yeni başlayan öğretmenler Ebru Karagözoğlu, Mevlüt Akçaman, Serengül Bayram, Gizem Aktaş, Nurcihan Cangüloğlu, Selma Kurşunoğlu'nun yemin etmesinden sonra Öğretmenler günüyle ilgili düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

- Dursunbey'deki kutlama

Dursunbey Milli Eğitim Müdürü Ümit Gökdemir, öğretmen ve öğrencileriyle Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Saygı Duruşu'nda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının iki öğrenci, bugüne ilişkin şiir okudu.

Daha sonra Gökdemir'i makamında ziyaret eden 1. sınıf öğrencileri, Öğretmenler Günü'nü kutladı. Öğrenciler çok olunca oturacak yer kalmaması üzerine bir öğrenci Gökdemir'in makam koltuğuna oturdu.

Gökdemir, daha sonra seçtiği 3 öğrenciyle İlçe Kaymakamı Yaşar Aksanyar'ı ziyaret etti. Öğrenciler burada Aksanyar'a karanfil verdi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber