Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Kasım 2014 - 18:53 Yorum: 0

24 Kasım Öğretmenler Günü

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır'da "Öğretmenler Günü" nedeniyle "Geçmişten Günümüze Fotoğraflarla Ziya Gökalp Lisesi" adlı fotoğraf sergisi açıldı.Diyarbakır'da bir AVM'de, Ziya Gökalp...

24 Kasım Öğretmenler Günü

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır'da "Öğretmenler Günü" nedeniyle "Geçmişten Günümüze Fotoğraflarla Ziya Gökalp Lisesi" adlı fotoğraf sergisi açıldı.

Diyarbakır'da bir AVM'de, Ziya Gökalp Anadolu Lisesi ve AVM'nin kurucusu Süleyman Kalender'in işbirliğiyle düzenlenen serginin açılışı, okulun eski mezunlarından Hikmet Hamzaoğulları'nın şiiriyle gerçekleştirildi.

Ziya Gökalp Anadolu Lisesi Müdürü Ayten Ekmekçi, köklü bir geçmişi olan tarihi bir okulda olmanın gururu ve sevincini yaşadığını ifade etti.

Ziya Gökalp Anadolu Lisesinin, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker gibi bir çok siyasetçi ve ünlünün mezun olduğu bir okul olduğuna vurgu yaptı.

Okuldan mezun olan öğrencilerin fotoğraflarının gösterildiği sergi yoğun ilgi gördü.

120 yıllık tarihiyle en eski liselerden biri olan okullarında öğretmenler günü için böyle bir çalışma yaptıklarını dile getiren okul aile birliği başkanı Edip Sevgican da fotoğraf konusunda eski öğrencilerden de destek aldıklarını, amaçlarının ilerde daha büyük bir sergiye imza atmak olduğunu söyledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber