Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Kasım 2016 - 16:58 Yorum: 0

24 Kasım Öğretmenler Günü

Bitlis'te, 24 Kasım Öğretmenler Günü düzenlenen programla kutlandı.

24 Kasım Öğretmenler Günü

Bitlis'te, 24 Kasım Öğretmenler Günü düzenlenen programla kutlandı.

Kültür Merkezinde düzenlenen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Programda bir konuşma yapan Bitlis Valisi Ahmet Çınar, insanlar üzerinde öğretmenlerin çok fazla emeklerinin olduğunu kaydederek, her ne yapılırsa öğretmenlerin haklarının ödenmeyeceğini söyledi.

Programda Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü, öğretmenlere karanfil dağıtırken, öğrenciler de Vali Çınar'a çiçek takdim etti.

Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin de verildiği etkinlik, müzik dinletisiyle sona erdi.

Etkinliğe Bitlis Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Fuat Güney, Vali Yardımcısı Hakan Şeker, AK Parti İl Başkanı Nesrullah Tanglay, Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Cabir Durak ve kurum amirleri de katıldı.

Göreve yeni başlayan öğretmenlerin ant içme töreninin de yapıldığı program, öğrenciler tarafından şiirlerin okunmasıyla sona erdi.

24 Kasım Öğretmenler Günü

24 Kasım Öğretmenler Günü

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber