Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 19 Ağustos 2021 - 21:08 Yorum: 0

28 Şubat davasında emekli Korgeneral Hakkı Kılınç Antalya’da tutuklandı

28 Şubat davasında cezası kesinleşmiş hapis cezası kapsamında Antalya'nın Manavgat ilçesinde yakalanan emekli Korgeneral Hakkı Kılınç, tutuklanarak...

28 Şubat davasında emekli Korgeneral Hakkı Kılınç Antalya’da tutuklandı

28 Şubat davasında cezası kesinleşmiş hapis cezası kapsamında Antalya'nın Manavgat ilçesinde yakalanan emekli Korgeneral Hakkı Kılınç, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 28 Şubat davasında cezası kesinleşen emekli generaller Çevik Bir ile Çetin Doğan'ın da aralarında bulunduğu 14 kişi hakkında yakalama kararı almıştı. Bu karar sonrasında Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaşadığı öğrenilen dönemin Jandarma Genel Komutanlığı Harekat Başkanı emekli Korgeneral Hakkı Kılınç, Antalya'nın Manavgat ilçesindeki evinde gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından Kılınç, tutuklanarak Alanya L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber