Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 21 Nisan 2014 - 17:18 Yorum: 0

5. Uluslararası Vodafone Kupası

Bu yıl beşincisi düzenlenen Uluslararası Vodafone Kupası, Antalya'nın Manavgat ilçesinde devam ediyor

5. Uluslararası Vodafone Kupası

ANTALYA (AA) - Vodafone Türkiye’nin ana sponsorluğunda düzenlenen 5. Uluslararası Vodafone Kupası, Manavgat'ta sürüyor. 

Emirhan Spor Kompleksi'nde 24 Nisan Perşembe gününe kadar devam edecek Emirhan Spor Kompleksi'nde 24 Nisan'a kadar sürecek turnuvaya Türkiye ve farklı ülkelerden 45 futbol takımın altyapı ekipleri katılıyor. Turnuva, U12, U13, U14 ve U15 olmak üzere 4 kategoride gerçekleştiriliyor. 

Turnuvaya U13 takımıyla katılan takımlardan İngiliz ekibi Chelsea ile İtalyan ekibi Milan, yaptıkları 4 maçtan 4 galibiyet aldı. Aynı kategoride Fenerbahçe ve Beşiktaş 3 maçta 3 galibiyet, Galatasaray ise 3 maçta 2 galibiyet elde etti. 

Turnuvayı, Türkiye A Milli Futbol Takımı eski Teknik Direktörü Sepp Piontek ile antrenörlük kariyerine İspanya'da devam eden eski milli futbolcu Nihat Kahveci de izliyor.

23 Nisan Çarşamba günü düzenlenecek U-13 Elit Kategori All Star maçında Yabancılar Karması'nın başında Piontek, Yerliler Karması'nın başında ise Kahveci bulunacak.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber