Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sinema 27 Ocak 2015 - 01:55 Yorum: 0

6. Malatya Uluslararası Film Festivali kasım ayında yapılacak

Malatya Vali Yardımcısı Ömer Dağdeviren, 6. Malatya Uluslararası Film Festivali'nin kasım ayında yapılmasının planlandığını bildirdi.

6. Malatya Uluslararası Film Festivali kasım ayında yapılacak

MALATYA - Malatya Vali Yardımcısı Ömer Dağdeviren, 6. Malatya Uluslararası Film Festivali'nin kasım ayında yapılmasının planlandığını bildirdi.

Dağdeviren, Malatya Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaretinde yaptığı açıklamada, 5. Malatya Uluslararası Film Festivali'nin geçen yıl kasım ayı sonunda yapıldığını anımsattı.

Malatyalıların bu konuda bilgilendirilmesi, programlardan haberdar olması noktasında yerel medyanın çok önemli bir vazifesi olduğunu belirten Dağdeviren, şöyle devam etti:

"Amacımız, hedefimiz, yapmış olduğumuz organizasyonlarda her sene başarı çatımızı yükselterek devam ettirmek. İnşallah valiliğimiz koordinasyonunda yürütülen film festivalinin, yerel medyamızın ve meslek cemiyetlerinin de destekleriyle çok daha iyi konuma geleceğini, Malatyamızın tanıtımına önemli katkılar sağlayacağını umuyoruz. Şimdiden verdiği ve vereceği desteklerden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyoruz." 

Dağdeviren, 6. Malatya Uluslararası Film Festivali'nin kesin tarihin henüz belli olmadığını ifade ederek, "Muhtemelen ekim sonu, kasım ayı başında planlanıyor. Eylül ve ekim aylarında Adana ve Antalya film festivalleri var. Bizim festivalimiz onun akabinde gerçekleştirildiği için şu an kasım ayı başında yapılması düşünülüyor" diye konuştu.    

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber