Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Mart 2015 - 15:48 Yorum: 0

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

ZONGULDAK (AA) – Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Akdemir, mesajında, kadınların yer almadığı alanlarda, toplumsal...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

ZONGULDAK (AA) – Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Akdemir, mesajında, kadınların yer almadığı alanlarda, toplumsal başarıdan söz etmenin mümkün olamayacağını belirtti.

Kadına yönelik her türlü şiddete, sonuna kadar karşı olduğunu vurgulayan Akdemir, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Aile kurumunun temel taşı, değerlerimizin temsilcisi olan kadınlarımız ve annelerimiz daima özverinin, sevginin temel kaynağını oluştururlar. Yüreğinde sınırsız sevgi ve hoşgörüyle geçmişten günümüze kadar, Kurtuluş Savaşı'nın kazanılmasında, yeri gelmiş cephede savaşmış, yeri gelmiş cephe gerisinde savaşa destek olmuştur. Savaş sonrasında dahi, ülkemizin kalkınmasında kadınlarımız en önde yer almışlardır. Kadınlarımızın iyi şartlara kavuşması demek, toplumumuzun çağdaş uygarlıklar seviyesine ulaşması anlamına gelmektedir. Cumhuriyetimizin yükselmesinde, demokrasimizin gelişmesinde ve kültürümüzün çağdaş uygarlıklar düzeyinin üzerine çıkarılmasında eğitimli, özgür düşünceli Türk kadınlarımıza görevler düşmektedir. Bu anlamda, 8 Mart dünyada eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemlerini dile getirdikleri gündür. Toplumumuzun yapısını güçlendiren, şekillendiren, aile birliğinin en önemli unsuru Türk kadını, daima özveri ve sevginin kaynağı olmuştur. Bizler, kadınlarımızı senenin sadece bir gününde değil, her gününde hatırlayarak, onlara gereken hassasiyeti göstermeliyiz.”

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber